masz we wtorek wizyte?Zleci migiem ja już się nie mogę doczekać boję się, że dowiem się we wtorek, że mam jeszcze czekać :/
reklama
po nowym roku bede robic badaniawe wtorek ale 27 :-) teraz właśnie popatrzyłam do kalendarza, że to za 2 tyg dopiero...chyba za bardzo się na kręciłam, a Ty robiłaś jakieś badania w tej przerwie albo leczyłaś się czy po prostu odczekujesz chwilkę?
zebys wiedziala, zobacz ja mam przymusowa przerwe i licze, ze zostanie mi to wynagrodzone :-)ja podejrzewam, że skoro ostatnie badania wyszły mi dobrze to pewno zleci coś innego jeszcze i zaś wszystko się w czasie odwlecze...ale czasem warto być cierpliwym
No hej dziewczynki, a u mnie tak sobie Miałam dziś wizytę, zabieg w poniedziałek, jest lepiej niż poprzednio, bo 6 komórek, albo o jedna więcej, więc mam nadzieję, że z 4-5 zarodków uda się powołać W mamci mam nadzieję dwa zamieszkają za tydzień w sobotę
sikulinda, "zawsze i wszędzieeeee" ))
sikulinda, "zawsze i wszędzieeeee" ))
zebys wiedziala hahahja też z przymusu ale cytując pewien ambitny tekst disco-polowych wykonawców "co ma być to będzie" ... u mnie w robocie na okrągło takie hity :-)
reklama
Podziel się: