reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Sikulinda no od 3 dni tak sobie.Czasem brzuch mnie pobolewa co troche mnie martwi.Nawet zaczelam czytac o porodach przedwczesnych jakie mamy szanse zeby bylo dobrze itd bo tego boje sie najbardziej.
Staram sie myslec optymistycznie ale nie zawsze wychodzi tym bardziej ze teraz jestem tutaj sama z Corka i 2 psow.Wszystko musze zalatwic,ogarnac dom i reszte spraw...latwo nie jest.
Zeby tylko Vivi siedziala grzecznie jak najdluzej w brzuchu to zniose wszystkie niedogodnosci :tak: a co u Ciebie kochana?

Luxi no to super.Same korzysci.Oby tak dalej i byle do wiosny ;)
daleko juz zaszlas z ciaza i dotrwasz do terminu, nic sie nie boj, no u nas to moze do zimy, bo podobno w lutym juz wrocimy do staran :-)

reklama
Sikulinda no od 3 dni tak sobie.Czasem brzuch mnie pobolewa co troche mnie martwi.Nawet zaczelam czytac o porodach przedwczesnych jakie mamy szanse zeby bylo dobrze itd bo tego boje sie najbardziej.
Staram sie myslec optymistycznie ale nie zawsze wychodzi tym bardziej ze teraz jestem tutaj sama z Corka i 2 psow.Wszystko musze zalatwic,ogarnac dom i reszte spraw...latwo nie jest.
Zeby tylko Vivi siedziala grzecznie jak najdluzej w brzuchu to zniose wszystkie niedogodnosci :tak: a co u Ciebie kochana?

Luxi no to super.Same korzysci.Oby tak dalej i byle do wiosny ;)

a co lekarz mówi na te pobolewania Twoje? Nie czytaj nic w necie, bo się tylko nakręcisz niepotrzebnie, a na pewno wszystko jest ok, ale wiadomo mamuśki się stresiają :-) Na wiosnę kochana to Ty będziesz miała już odchowaną Viviankę :tak:...u mnie leci jakoś badania wyszły mi ok, schudłam 10 kg i mam nadzieję, że od listopada lekarz da zielone światło, kwestia jeszcze co powie endokrynolog :-p

a co lekarz mówi na te pobolewania Twoje? Nie czytaj nic w necie, bo się tylko nakręcisz niepotrzebnie, a na pewno wszystko jest ok, ale wiadomo mamuśki się stresiają :-) Na wiosnę kochana to Ty będziesz miała już odchowaną Viviankę :tak:...u mnie leci jakoś badania wyszły mi ok, schudłam 10 kg i mam nadzieję, że od listopada lekarz da zielone światło, kwestia jeszcze co powie endokrynolog :-p
kiedy masz wizyte u endo?

Sikulinda to trzymamy kciuki za zielone swiatelko od lekarza i za to zeby potem szybciutko sie udalo :tak:

No lekarz sprawdzal i dodatkowo zrobil ktg i badanie na skurcze i standardowo nie wie skad bol bo wszystko jest ok ze moze przez rozciaganie,ze mala jest bardzo ruchliwa i sluze jej jako worek treningowy i moze dlatego.Ze mam sie oszczedzac i tyle :/

Sikulinda to trzymamy kciuki za zielone swiatelko od lekarza i za to zeby potem szybciutko sie udalo :tak:

No lekarz sprawdzal i dodatkowo zrobil ktg i badanie na skurcze i standardowo nie wie skad bol bo wszystko jest ok ze moze przez rozciaganie,ze mala jest bardzo ruchliwa i sluze jej jako worek treningowy i moze dlatego.Ze mam sie oszczedzac i tyle :/
wez sie oszczedzaj mjac dziecko i dom na glowie :eek:

Luxi no dlatego latwo nie jest, polezec to moge wieczorem :/ dom,dziecko,dwa psy,zakupy,masa spraw urzedowych i do tego uwaga uwaga przyslali mi oferte pracy :D w czwartek mam przyjechac i rozmawiac o co chodzi bo przeciez ciaza to nie choroba:confused::eek::what:

Oszczędzać się jest chyba najtrudniej...mając wszystko na utrzymaniu...trzeba by było leżeć d...ą do góry i zarosnąć w brudzie :-) ale faktycznie nie rób nic na siłę a na pewno wszystko będzie dobrze poza tym pamiętaj, że jesteś pod stałą kontrolą lekarza więc gdyby coś było nie tak, to na pewno by Ci powiedział :tak: ...ja do endo mam iść dopiero za miesiąc jak skończę motforminę i zrobię rezonans nadnerczy :/

Luxi no dlatego latwo nie jest, polezec to moge wieczorem :/ dom,dziecko,dwa psy,zakupy,masa spraw urzedowych i do tego uwaga uwaga przyslali mi oferte pracy :D w czwartek mam przyjechac i rozmawiac o co chodzi bo przeciez ciaza to nie choroba:confused::eek::what:
nie no przeciez mozesz isc do pracy, mega dobrze sie czujesz hahaha, Boze widzisz i nie grzmisz :wściekła/y:

reklama
Do góry