reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Moniusia ogromnie ci kibicuje ! I czekam na wiesci !

Karola myślę jak Jula ... badania nasienia sprawa priorytetowa ... no i ciesze się ze u ciebie wszystko jest ok ....

Pozdrawiam ;-)

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
No to tu Wam powiem ze mój M robił badania dwukrotnie. Wyszło tylko mało plemników o prawidłowej budowie, ale reszta wręcz idealna. Po prostu nie jest nam dane ot tak zajść w ciaze. Długa droga przed nami.

No to tu Wam powiem ze mój M robił badania dwukrotnie. Wyszło tylko mało plemników o prawidłowej budowie, ale reszta wręcz idealna. Po prostu nie jest nam dane ot tak zajść w ciaze. Długa droga przed nami.
Karola dane dane ...zobaczysz ;-) a noz piekny prezent pod choinkę będzie ;-) .... i tego ci życzę ...

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Hej hej:-)

Karola witaj kochana, dane Wam jest dane, czasem trzeba dluzej poczekac na spelnienie marzen, trzymam za Was ogromne kciuki:tak:

Anula hej:-)

U nas pochmurno, ale przynajmniej nie pada poki co. Zajadam ciacho, popijam kawke i co potem? praca praca praca;-)
Milego dnia:-)

Hej :-)
Karola to nie jest tak, ze nie jest Wam dane zajsc w ciaze szybko, sa dobre wyniki wiec jest nadzieja i musicie walczyc, mnie pewnie tez dluga walka czka i jestem na to przygotowana, trzymam mocno kciuki za Was, a co do pracy to juz mi miesiac stuknal i moge powiedziec, ze teraz czuje sie dowartościowana an i komus potrzeba i mam szacunek pracodawcy a to jest najwazniejsze :-)

Karola na pewn jest Wam dane.A moze tak jak dziewczyny pisza dostaniecie wspanialy prezent na swieta :tak:
Los czasem tak kopie po tylku ze musimy dlugo czekac ale byc moze zostanie Wam wynagrodzone odrazu podwojnyn cudem ;)

Jazza u mnie tez pogoda okropna.I mgla jak z horroru hihi

Luxi no widzisz czyli praca na jaka liczylas.Super ze jestes zadowolona

Karola na pewn jest Wam dane.A moze tak jak dziewczyny pisza dostaniecie wspanialy prezent na swieta :tak:
Los czasem tak kopie po tylku ze musimy dlugo czekac ale byc moze zostanie Wam wynagrodzone odrazu podwojnyn cudem ;)

Jazza u mnie tez pogoda okropna.I mgla jak z horroru hihi

Luxi no widzisz czyli praca na jaka liczylas.Super ze jestes zadowolona
jeszcze nie mialam dnia, zeby mi sie nie chcialo jechac, an najlepsze jest to, ze potrafimy sie z bratowa w domu pozrec jak diabli a w sklepie w zgodzie zyjemy :-D

reklama
Sikulinda no od 3 dni tak sobie.Czasem brzuch mnie pobolewa co troche mnie martwi.Nawet zaczelam czytac o porodach przedwczesnych jakie mamy szanse zeby bylo dobrze itd bo tego boje sie najbardziej.
Staram sie myslec optymistycznie ale nie zawsze wychodzi tym bardziej ze teraz jestem tutaj sama z Corka i 2 psow.Wszystko musze zalatwic,ogarnac dom i reszte spraw...latwo nie jest.
Zeby tylko Vivi siedziala grzecznie jak najdluzej w brzuchu to zniose wszystkie niedogodnosci :tak: a co u Ciebie kochana?

Luxi no to super.Same korzysci.Oby tak dalej i byle do wiosny ;)

Do góry