reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jazza no na szczescie bezbolesna jest juz;)
Wiesz chodzilo mi cos konkretnego na zime, czyli cos jak Emu, bo te wszystkie ladne eleganckie to na zime sie nie nadaja:/
Moglaby ta malpa to Ciebie nie przychodzic.

Jugoslawa;****
Czasu malo na wszystko , wlasnie wrocilam z popoludniowki .
Mniam kakao ostatnio u mnie czesto goscilo ale widze ze kg znow wracaja musze sie pilnowac;)
A co tam Ciekaeego u Ciebie?

Misia werdna @!!!!

Moniusia co u Ciebie?
Zaciskam &&&&&&

Hej hej

Jugoslawa kochana oj tak reklamy swiateczne i akcenty bozonarodzeniowe u nas coraz wczesniej, jak dla mnie troche za wczesnie, w US tez mi to przeszkadzalo, ale na komercje nie ma rady;-)

Luxi u nas tez wczoraj wiatrzysko bylo

Misia a to wredna @, ale niech idzie szybko i nie wraca juz:tak:

Julcia kochana Emu to ja widzialam w TKMaxx i w innych sieciowkach tez fajne, ale najfajniejsze fasony to tylko na allegro:tak:

Milego dzionka kobietki :-)

Hej hej

Jugoslawa kochana oj tak reklamy swiateczne i akcenty bozonarodzeniowe u nas coraz wczesniej, jak dla mnie troche za wczesnie, w US tez mi to przeszkadzalo, ale na komercje nie ma rady;-)

Luxi u nas tez wczoraj wiatrzysko bylo

Misia a to wredna @, ale niech idzie szybko i nie wraca juz:tak:

Julcia kochana Emu to ja widzialam w TKMaxx i w innych sieciowkach tez fajne, ale najfajniejsze fasony to tylko na allegro:tak:

Milego dzionka kobietki :-)
ja przez ten deszcz i wiatr bardzo zle spalam

hej lasencje :-) ładna pogoda się zrobiła (przynajmniej u mnie :-p)

Jugosława teraz młyn nie taki duży, bo odkopałam się z papierów, ale teraz doszły mi nowe obowiązki związane ze szkoła, teraz mój rozkład tygodnia wygląda tak: przez pół dnia praca, przed drugą połowę jestem kurą domową, a w łikendy mam szkołę :-) jak zaciąże to już w ogóle będzie kosmos :-) ... 10 kg schudłam bo nawet nie mam czasu porządnie sobie zjeść, a kawę żłopię litrami :-p

Luxi ....to ty zarobaska jesteś :> dobrze, że masz pracę, która Cię cieszy, a nie wykańcza psychicznie :tak:

hej lasencje :-) ładna pogoda się zrobiła (przynajmniej u mnie :-p)

Jugosława teraz młyn nie taki duży, bo odkopałam się z papierów, ale teraz doszły mi nowe obowiązki związane ze szkoła, teraz mój rozkład tygodnia wygląda tak: przez pół dnia praca, przed drugą połowę jestem kurą domową, a w łikendy mam szkołę :-) jak zaciąże to już w ogóle będzie kosmos :-) ... 10 kg schudłam bo nawet nie mam czasu porządnie sobie zjeść, a kawę żłopię litrami :-p

Luxi ....to ty zarobaska jesteś :> dobrze, że masz pracę, która Cię cieszy, a nie wykańcza psychicznie :tak:
jak pojde w ciazy na l4 czy macierzynski to oszaleje, lubie ten kontakt z ludzmi, daje mi frajde, w zyciu zadnej pracy tak nie lubilam:-)

reklama
Do góry