reklama
Jazza no na szczescie bezbolesna jest juz
Wiesz chodzilo mi cos konkretnego na zime, czyli cos jak Emu, bo te wszystkie ladne eleganckie to na zime sie nie nadaja:/
Moglaby ta malpa to Ciebie nie przychodzic.
Jugoslawa;****
Czasu malo na wszystko , wlasnie wrocilam z popoludniowki .
Mniam kakao ostatnio u mnie czesto goscilo ale widze ze kg znow wracaja musze sie pilnowac
A co tam Ciekaeego u Ciebie?
Misia werdna @!!!!
Moniusia co u Ciebie?
Zaciskam &&&&&&
Wiesz chodzilo mi cos konkretnego na zime, czyli cos jak Emu, bo te wszystkie ladne eleganckie to na zime sie nie nadaja:/
Moglaby ta malpa to Ciebie nie przychodzic.
Jugoslawa;****
Czasu malo na wszystko , wlasnie wrocilam z popoludniowki .
Mniam kakao ostatnio u mnie czesto goscilo ale widze ze kg znow wracaja musze sie pilnowac
A co tam Ciekaeego u Ciebie?
Misia werdna @!!!!
Moniusia co u Ciebie?
Zaciskam &&&&&&
tak mi przykro, ehhhHej kochane . Ale nie mam czasu wcale, cieszę się oczywiście @przyszła.
jazza
Fanka BB :)
Hej hej
Jugoslawa kochana oj tak reklamy swiateczne i akcenty bozonarodzeniowe u nas coraz wczesniej, jak dla mnie troche za wczesnie, w US tez mi to przeszkadzalo, ale na komercje nie ma rady;-)
Luxi u nas tez wczoraj wiatrzysko bylo
Misia a to wredna @, ale niech idzie szybko i nie wraca juz
Julcia kochana Emu to ja widzialam w TKMaxx i w innych sieciowkach tez fajne, ale najfajniejsze fasony to tylko na allegro
Milego dzionka kobietki :-)
Jugoslawa kochana oj tak reklamy swiateczne i akcenty bozonarodzeniowe u nas coraz wczesniej, jak dla mnie troche za wczesnie, w US tez mi to przeszkadzalo, ale na komercje nie ma rady;-)
Julcia kochana Emu to ja widzialam w TKMaxx i w innych sieciowkach tez fajne, ale najfajniejsze fasony to tylko na allegro
ja przez ten deszcz i wiatr bardzo zle spalamHej hej
hej lasencje :-) ładna pogoda się zrobiła (przynajmniej u mnie )
Jugosława teraz młyn nie taki duży, bo odkopałam się z papierów, ale teraz doszły mi nowe obowiązki związane ze szkoła, teraz mój rozkład tygodnia wygląda tak: przez pół dnia praca, przed drugą połowę jestem kurą domową, a w łikendy mam szkołę :-) jak zaciąże to już w ogóle będzie kosmos :-) ... 10 kg schudłam bo nawet nie mam czasu porządnie sobie zjeść, a kawę żłopię litrami
Luxi ....to ty zarobaska jesteś :> dobrze, że masz pracę, która Cię cieszy, a nie wykańcza psychicznie
Jugosława teraz młyn nie taki duży, bo odkopałam się z papierów, ale teraz doszły mi nowe obowiązki związane ze szkoła, teraz mój rozkład tygodnia wygląda tak: przez pół dnia praca, przed drugą połowę jestem kurą domową, a w łikendy mam szkołę :-) jak zaciąże to już w ogóle będzie kosmos :-) ... 10 kg schudłam bo nawet nie mam czasu porządnie sobie zjeść, a kawę żłopię litrami
Luxi ....to ty zarobaska jesteś :> dobrze, że masz pracę, która Cię cieszy, a nie wykańcza psychicznie
jak pojde w ciazy na l4 czy macierzynski to oszaleje, lubie ten kontakt z ludzmi, daje mi frajde, w zyciu zadnej pracy tak nie lubilam:-)hej lasencje :-) ładna pogoda się zrobiła (przynajmniej u mnie )
marzec, najwcześniej luty, ale raczej marzec, sie okaze po nowym roku, bardzo bym chciala na Boze Narodzenie urodzic :-)Kiedy zaczynasz starania ?
reklama
Podziel się: