reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej laski,

u mnie też zimno. Skarpety, czapki, szaliki i zimowe swetry - wszystko wyjęte z pudeł i powoli do prania zanoszę. Ten pierwszy moment, kiedy musimy się przyzwyczaić do zimna jest kłopotliwy :/ Na termometrze ponad zero a ja już czuję, jakby było z minus 10 :D

aschlee: kucyk śliczny :) Już pokolorowany? Jak samopoczucie?

lux: i dobrze, że zadowolona jesteś :) Zawsze to życie inaczej płynie :) A jak chłop? Szuka czegoś czy się poprawiło w starej robocie?

jazza: a mi coś kawa ostatnio nie wchodzi, ale za to kakao :D:D:D Chociaż ja kawoszem nigdy nie byłam, okazjonalnie sobie piłam. Niech @ szybko i bezboleśnie przejdzie.

misia: czyli wszystko do przodu jeśli o nową robotę chodzi. No i dobrze :) A szkolenie jak nie nudne to sukces, bo to zwykle katorga jest :D

sikulinda: jak tam? Nadal młyn?

moniusia: co tam słychać? Jak humor?

anula: heja, jak tam w robocie?

Ja mam w menu spaghetti :)

reklama
Hej laski,

u mnie też zimno. Skarpety, czapki, szaliki i zimowe swetry - wszystko wyjęte z pudeł i powoli do prania zanoszę. Ten pierwszy moment, kiedy musimy się przyzwyczaić do zimna jest kłopotliwy :/ Na termometrze ponad zero a ja już czuję, jakby było z minus 10 :D

aschlee: kucyk śliczny :) Już pokolorowany? Jak samopoczucie?

lux: i dobrze, że zadowolona jesteś :) Zawsze to życie inaczej płynie :) A jak chłop? Szuka czegoś czy się poprawiło w starej robocie?

jazza: a mi coś kawa ostatnio nie wchodzi, ale za to kakao :D:D:D Chociaż ja kawoszem nigdy nie byłam, okazjonalnie sobie piłam. Niech @ szybko i bezboleśnie przejdzie.

misia: czyli wszystko do przodu jeśli o nową robotę chodzi. No i dobrze :) A szkolenie jak nie nudne to sukces, bo to zwykle katorga jest :D

sikulinda: jak tam? Nadal młyn?

moniusia: co tam słychać? Jak humor?

anula: heja, jak tam w robocie?

Ja mam w menu spaghetti :)
na razie sie poprawilo i wyplaty ladne po 3000 podchodza te ostatnie, oby tak dalej :-)

Hej dziewczynki u mnie też zimno, byłam w delegacji dzisiaj :) za Poznaniem. Podoba mi się na razie zobaczymy jak będzie. Czekam na @ powinna przyjść lada dzień.
Jugoslawa też bym się kakao napila. Lubię bardzo.

Hej kochane;)

Jazza a my mamy tak samo;) wiecznie zimno brrrr
Ciepla kurtke juz kupilam teraz mysle o jakims porzadnym obuwiu na zime, polecisz cos? Musi byc cieple;)

Misia fajnie ze sie podoba ;)
To bylas w moich okolicach;)
&&&&&& zeby nieprzyszla!
Mnie dzis zaskoczyla @ bo zawsze mialam pozniej.

Pozdrawiam

Hej hej:-)

Jugoslawa kochana niestety zima za pasem i fajne lekkie ciuszki musza isc w odstawke, ale pociesza jedna, ze coraz blizej swieta:-D

Luxi ciesze sie, ze u faceta w pracy sie poprawilo:-)

Misia super, ze Ci sie podoba w pracy, bo to pierwszy sukces, oby tak dalej kochana

Julcia kochana hej hej, niech @ szybko sobie idzie i bezbolesnie, a co do butow to widzialam fajne w deichmann takie kozaki na platformie i w ccc sa fajne botki i kozaczki, chociaz narazie to wiecej jest botkow niz kozakow zimowych, ja tez sie rozgladam za zimowymi i narazie tylko w deichmann mi sie podobaly;-)

U mnie dzis ostatni dzien @;-)
U nas zimno, ale na szczescie nie pada, a to najwazniejsze, bo bez deszczu to lepiej sie znosi ta jesien;-)

Milego dzionka:-)

julia: stęskniłam się za tobą kobieto!!! Miło, że wpadłaś :) Ja podobnie jak jazza polecam odwiedzić CCC i Deichmann. Fajne i w dobrej cenę widziałam też w Ryłko - jakaś promocja była. Ja znowu nie mam butów na teraz...w typowo wiosennych chłodno,a w zimowych jeszcze za ciepło.

jazza: oj tak :D Tylko minie 1.11 i już będzie mikołajowo :D:D:D hahaha Chociaż ja ostatnio widziałam mikołaje z czekolady, które stały koło zniczy :D:D:D Przejazdem byłam i do Kauflandu jakiegoś wstąpiłam :)

lux: u mnie tak wieje, że się zastanawiam czy nas nie porwie dzisiaj :/

misia: to dopiero początki w pracy, ale duża szansa, że skoro na początku fajnie to i później też :D Ja sobie przed snem kakao zapodam :D

reklama
Do góry