reklama
nudne szkolenie co?Część dziewczyny. Kolejny dzień mam szkolenia. Tu też pogoda durna. Zimno, coś pada, korki do tego. Jazza tulam. U mnie chyba jutro przyjdzie.
Lux cieszę się że tak dobrze czujesz się w nowej pracy.
mnie czeka szkolenie w grudniuNawet nie o dziwo
piękny, cudnyZrobilam Corce niespodzianke.Juz wczoraj plakala zeby narysowac jej kucyka ale duzo do zalatwiania bylo i weny braklo.
Wkleje Wam do posmiania sie.
Teraz kucys czeka na pokolorowanie
jazza
Fanka BB :)
Hej hej:-)
Aschlee u nas tez zimno brrr nie lubie, tez mam rubasne skarpety, pizamke i szlafrok i jak tylko wracam do domu to goraca kapiel i sie tym wszystkim opatulam:-), kucys fajny:-)
Luxi powodzenia w pracy kochana:-)
Misia udanego szkolenia;-), ja mialam ostatnio szkolenie bhp, a wczoraj lekarz medycyny pracy, bo nowa umowe podpisywalam w pracy;-)
A ja z kawusia i drugim sniadankiem sie witam;-)
Milego dzionka:-)
Aschlee u nas tez zimno brrr nie lubie, tez mam rubasne skarpety, pizamke i szlafrok i jak tylko wracam do domu to goraca kapiel i sie tym wszystkim opatulam:-), kucys fajny:-)
Misia udanego szkolenia;-), ja mialam ostatnio szkolenie bhp, a wczoraj lekarz medycyny pracy, bo nowa umowe podpisywalam w pracy;-)
reklama
Hej hej:-)
ja tez juz w pracy :-)
Podziel się: