reklama
jazza
Fanka BB :)
Hej hej:-)
Luxi gratulacje dla bratowej, niech rosna zdrowo:-)
Jugoslawa kochana u mnie weekend standardowo hehe czyli ogarnianie chacjendy, pranie, prasowanie, wsobote znalazłam czas na długo relaksujaca kapiel z domowym spa hehe, a wczoraj zrobiłam ciacho na herbatnikach z masa grysikowa i galaretka, a na obiad kurczaka curry z warzywami
Misia pięknie wyglada, daj przepis na ta dynie kochana:-)
I mykam do roboty, bo jak zawsze więcej do zrobienia niż czasu;-)
Milego dzionka:-)
Luxi gratulacje dla bratowej, niech rosna zdrowo:-)
Jugoslawa kochana u mnie weekend standardowo hehe czyli ogarnianie chacjendy, pranie, prasowanie, wsobote znalazłam czas na długo relaksujaca kapiel z domowym spa hehe, a wczoraj zrobiłam ciacho na herbatnikach z masa grysikowa i galaretka, a na obiad kurczaka curry z warzywami
Misia pięknie wyglada, daj przepis na ta dynie kochana:-)
I mykam do roboty, bo jak zawsze więcej do zrobienia niż czasu;-)
Milego dzionka:-)
jazza
Fanka BB :)
Hej hej
znowu wszystkie zniknely :-(
@ wczoraj przyszla, kolejna na 9 listopada
u nas brzydko szaro ponuro i deszczowo i zimno ogrzewam sie kawka
Milego dzionka
Milego dzionka
przykro mi, ze przylazla wredna @Hej hej
Milego dzionka
Hello kobitki
a co tu tak cichutko? Wszystkie zapracowane.
Jazza kurde francowata @ :/ tulam mocno
U mnie tez zimno i grzrzeje sie kawka.Odpalam juz jeden grzejnik na stale bo jak latam w nocy do kibelka to pozem nie moge sie ogrzac, a w przyszlym tygodniu zapowiadaja w ciagu dnia po 1 stopien a w nocy do -8. Juz dzis w nocy bylo -6 brrrrrr chyba idzie zima ❄
Jazza kurde francowata @ :/ tulam mocno
U mnie tez zimno i grzrzeje sie kawka.Odpalam juz jeden grzejnik na stale bo jak latam w nocy do kibelka to pozem nie moge sie ogrzac, a w przyszlym tygodniu zapowiadaja w ciagu dnia po 1 stopien a w nocy do -8. Juz dzis w nocy bylo -6 brrrrrr chyba idzie zima ❄
my czkemay na ten deszcze ze sniegiem, ale poki co tylko na poludniu jest, u mnie cisza :-)Hello kobitki
Jazza kurde francowata @ :/
U mnie tez zimno i grzrzeje sie kawka.Odpalam juz jeden grzejnik na stale bo okropnie zimno a w przyszlym tygodniu zapowiadaja w ciagu dnia po 1 stopien a w nocy do -8. Juz dzis w nocy bylo -6 brrrrrr chyba idzie zima ❄
Luxi u mnie na szczescie bez sniegu ale dziewczyny wczoraj wklejaly foty to widzialam ze w Pl gdzieniegdzie juz bialo wczoraj kupilam grubasne skarpety bo cos zaczynam pociagac nosem.Oby przeszlo
Jak tam w pracy? Mam nadzieje ze dalej zadowolona jestes
Ostatnia edycja:
reklama
szczerze? bardzo zadowolona :-)Luxi u mnie na szczescie bez sniegu ale dziewczyny wczoraj wklejaly foty to widzialam ze w Pl gdzieniegdzie juz bialo wczoraj kupilam grubasne skarpety bo cos zaczynam pociagac nosem.Oby przeszlo
Podziel się: