reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witajcie weekendowo,

ale u nas cisza!
Co robicie w weekend?
Ja mam w planach głównie relaks, bo miałam ciężki tydzień. Na obiad jeszcze nie wiem co zrobię, ale coś wpadnie po drodze...Chodzi za mną domowa pizza...hmmm może to ;)

Pozdrawiam was kochanie kobitki i udanej niedzieli życzę :)

reklama
Witajcie weekendowo,

ale u nas cisza!
Co robicie w weekend?
Ja mam w planach głównie relaks, bo miałam ciężki tydzień. Na obiad jeszcze nie wiem co zrobię, ale coś wpadnie po drodze...Chodzi za mną domowa pizza...hmmm może to ;)

Pozdrawiam was kochanie kobitki i udanej niedzieli życzę :)

hej u mnie beda zraziki wieprzowe, juz sie obsmazyly, teraz sie dusza a jak pachnie :-D do tego slaskie kluski i buraczki

Hej. Dopiero wstalismy :)
Mąż poleciał robić śniadanko. Smarzy super jajka, niby nic trudnego ale mi takie pyszne nie wychodzą. Za to na obiad dostanie domową pizzę bo to jego przysmak. Wczoraj była dynia makaronowa. Już drugi raz robiłam-pyszna jest.

Załączniki

• 1444551679071.jpg
    1444551679071.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 42
lux: wiadomo, że czasu wtedy mniej na inne rzeczy :) Dobrze, że w weekendy jest go trochę więcej to można co nieco nadrobić :)

misia: ooo faszerowana ta dynia? Wygląda ładnie i smacznie :D Mąż jak śniadanko zrobi to dzień musi być dobry :D Ja się nad pizzą zastanawiam :D

Jugoslawa kupuję gotowe ciasto drożdżowe takie w kulce. Mroze sobie. A potem tylko wyjmuje , formuje, dodatki i jest pycha. Nie mam cierpliwości sama gniesc drożdżowego. Jak muszę zrobić spod sama to robię bez drożdży.
Ja jestem porzadnicka więc jak pichcę to na bierzaco sprzątam.

Witam

Luxi ja tez uwielbiam gotowac,piec,smazyc ale nie nawidze balaganu po tym,wiec odrazu na bierzaco wszystko sprzatam jak tylko widze ze sie zbiera czy nabrudzi :tak:

Misia wyglada ladnie :tak:

Jugoslawa ja tez dzis planuje pelen relaks ,moze z jakas ksiazka ;)

Zupa krem dyniowa za mna chodzi chybs zrobie na Halloween :)

Ja dzis robie jarzynowa bo zostala z wczoraj i chyba placek po wegiersku zrobie :)

Domowa pizze robilam kilka dni temu na kolacje, kupnej jakos nie bardzo lubie,nie ma to jak od podstaw zrobic domowa, zaczynajac od ciasta mniammmmmm

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie wiem, nas dwoch w domu jest a sprzatania jak po 5-osobowej rodzinie :szok: a tez myje na bierzaco, mam juz prawie wszystko pomyte, na nowym mieszkaniu kupuje zmywarke, tu niestety nie ma miejsca by ją wstawic a ja wygodna jestem i jak mieszkalam w domu rodzinnym to tam jednak byla od lat zmywarka

Do góry