reklama
Wstawać babki! ja już obskoczyłam targ :-) kupiłam sobie sneakersy z vicesa za 4 dyszki:-) i kurtkę skóropodobną wszystko made in moda chińska:-) http://image.ceneo.pl/data/products/33316811/f-vices-sneakersy-y449wh-s2-91p.jpg
Załączniki
fajne :-)Wstawać babki! ja już obskoczyłam targ :-) kupiłam sobie sneakersy z vicesa za 4 dyszki:-) i kurtkę skóropodobną wszystko made in moda chińska:-) http://image.ceneo.pl/data/products/33316811/f-vices-sneakersy-y449wh-s2-91p.jpg
jazza
Fanka BB :)
Hej hej:-)
Jugoslawa kochana ja za zima nie tesknie, bo zmarzluch jestem meha hehe, ale przyznam, ze ma to tez swoje uroki i takie spacery w zimowe dni czy wieczory w sniegu przy lekkim mrozie sa bardzo sympatyczne. Juz czwarteczek:-)
Misia ciesze sie kochana, ze masz nowa prace i trzymam kciuki:-)
Sikulinda fajne botki :-)
Luxi a u nas slonecznie caly czas, ale zimnoooooo;-)
Milego dzionka lejdis:-)
Jugoslawa kochana ja za zima nie tesknie, bo zmarzluch jestem meha hehe, ale przyznam, ze ma to tez swoje uroki i takie spacery w zimowe dni czy wieczory w sniegu przy lekkim mrozie sa bardzo sympatyczne. Juz czwarteczek:-)
Hej hej:-)
ja szala zapomnialam i jej jak zmarzlam
wszystkie w pracy pewnie :-)co słychać babki? czemu taka cisza?
reklama
Melduje iz bratowa juz po prenatalnych, z maluszkiem wszystko dobrze, machal do nich raczkami i nozkami, i chyba cos szamał hihi, wyniki super, jest zdrowe-a ja jestem przeszczesliwa!!! aaa dzidzia plci niewiadomej jeszcze i ma 7 cm :-)
Podziel się: