reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej hej:-)

Jugoslawa oj tak kochana to czas szarlotki, najlepsza jest taka na cieplo:-)

Moniusia pamiętam o tym moim jedynym pamiętam, my niestety oboje zajeci, ale czas dla siebie zawsze znajdziemy. Odpoczywaj teraz na urlopie i korzystaj kochana;-)

Anula powodzenia w nowej pracy kochana:tak:

Luxi niech @ minie jak najmniej boleśnie:tak:

Ja już w pracy, kawka i drugie śniadanko:-)

Zimno u nas, ale słonecznie;-)

Milego dzionka:-)

reklama
Hej dziewczyny,

jazza: w dzisiejszych czasach (jak to się mądrze mówi) to trzeba właśnie wiedzieć jak znaleźć dla siebie czas...jak człowiek to opanuje to już dobrze jest :) Teraz kiedy człowiek taki zalatany to liczy się każda chwila z bliską osobą...super, że wam się udaje :)

lux: oby @ nie dawała w kość i nie przeszkadzała. A jak się dzisiaj czujesz? Jak w pracy?

misia: powodzenia na badaniach, szybkiego załatwienia wszystkiego :) Bardzo się cieszę, że wszystko się dobrze ułożyło i znalazłaś pracę :)

moniusia: jak tam? Co w ogrodzie słychać? :)

aschlee: uuu deszcz :/ U mnie na szczęście słonko, tylko wieje okropnie :/ Mało głowy nie urwie :/

No i mamy środę. Szybko leci mi ten tydzień. Niedługo 1.11, potem zaraz święta i nowy rok :D Powiem wam, że nie mogę się doczekać zimy...tak mi się marzą spacery w iskrzącym od słońca śniegu :D hahaha

Udanego dnia!

Hej dziewczyny,

jazza: w dzisiejszych czasach (jak to się mądrze mówi) to trzeba właśnie wiedzieć jak znaleźć dla siebie czas...jak człowiek to opanuje to już dobrze jest :) Teraz kiedy człowiek taki zalatany to liczy się każda chwila z bliską osobą...super, że wam się udaje :)

lux: oby @ nie dawała w kość i nie przeszkadzała. A jak się dzisiaj czujesz? Jak w pracy?

misia: powodzenia na badaniach, szybkiego załatwienia wszystkiego :) Bardzo się cieszę, że wszystko się dobrze ułożyło i znalazłaś pracę :)

moniusia: jak tam? Co w ogrodzie słychać? :)

aschlee: uuu deszcz :/ U mnie na szczęście słonko, tylko wieje okropnie :/ Mało głowy nie urwie :/

No i mamy środę. Szybko leci mi ten tydzień. Niedługo 1.11, potem zaraz święta i nowy rok :D Powiem wam, że nie mogę się doczekać zimy...tak mi się marzą spacery w iskrzącym od słońca śniegu :D hahaha

Udanego dnia!

w pracy fajnie, nadal sie ucze i coraz lepiej mi idzie :-)

Dziewczyny ...im back :zawstydzona/y: sorry za moją nieobecność ale ostatnio z czasem nie wyrabiam zapisałam się na drugie studia, a poza tym w robocie młyn, ale postaram się już odzywać na bieżąco :)

reklama
Do góry