reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
moniusia: to chyba samo wyjdzie kochana...może już jutro stwierdzisz, że już jesteś gotowa dalej walczyć, a może za miesiąc :) Najważniejsze, że wiesz, że chcesz dalej walczyć, a to znaczy, że prędzej czy później zostaniesz mamą :) In vitro to bardzo skuteczna metoda. A z tą zdrową dietą to różnie bywa, bo jednym pomaga a u innych nie ma znaczenia :)

lux: bardzo ładny narożnik :D Ładne kolorki dobrałaś :) I ściany i narożnik i podłoga ładnie się komponują.

moniusia: to chyba samo wyjdzie kochana...może już jutro stwierdzisz, że już jesteś gotowa dalej walczyć, a może za miesiąc :) Najważniejsze, że wiesz, że chcesz dalej walczyć, a to znaczy, że prędzej czy później zostaniesz mamą :) In vitro to bardzo skuteczna metoda. A z tą zdrową dietą to różnie bywa, bo jednym pomaga a u innych nie ma znaczenia :)

lux: bardzo ładny narożnik :D Ładne kolorki dobrałaś :) I ściany i narożnik i podłoga ładnie się komponują.

sciany wyszly inne niz mialy wyjsc takze srednio mi sie podobaja

Hej dziewczyny :) Jestem po wczasach, ale jeszcze w trakcie urlopu :)

Moniusia, tulam mocno, ale następnym razem się uda. Wierze w to i zaciskam kciuki &&&

Juguś pytałaś o moje usg tarczycy? Wszystko w porządku. Tylko mała torbiel, ale wg Pani doktor bez znacznia:)

Luxi, świetnie, że załapałaś się na staż. Zawsze to jakieś doświadczenie no i kasa. OO i bardzo ładny mebelek:)

Misia, bezrobocie niefajna sprawa, ale jak zaczniesz intensywne poszukiwania to raz dwa coś znajdziesz:)

Dziewczyny, które pominęłam :***

Hej dziewczyny :) Jestem po wczasach, ale jeszcze w trakcie urlopu :)

Moniusia, tulam mocno, ale następnym razem się uda. Wierze w to i zaciskam kciuki &&&

Juguś pytałaś o moje usg tarczycy? Wszystko w porządku. Tylko mała torbiel, ale wg Pani doktor bez znacznia:)

Luxi, świetnie, że załapałaś się na staż. Zawsze to jakieś doświadczenie no i kasa. OO i bardzo ładny mebelek:)

Misia, bezrobocie niefajna sprawa, ale jak zaczniesz intensywne poszukiwania to raz dwa coś znajdziesz:)

Dziewczyny, które pominęłam :***

niewiadomo czy staz dostane, jesli nie to brat mnie na normalna umowe zatrudni, okaze sie niebawem

lux: każdy ma swój gust i inne kolory mu się podobają :) Ja pamiętam jak kiedyś malowaliśmy pokój i kupiliśmy farbę, która też zupełnie inaczej na ścianie wyszła niż myśleliśmy :D Na szczęście z czasem się przyzwyczailiśmy :) No i z czasem to stwierdziliśmy, że reszta mebli i dodatków pasuje do nowego koloru :D

misia: o karkówka :D To zobaczysz jak tam z czasem ci wyjdzie. W zasadzie pewnie czego nie zrobisz to będzie dobrze :D

karola: heeeej :D Jak tam odpoczęłaś? O to dobrze, że z usg tarczycy dobrze :) Dobra wiadomość.

reklama
Do góry