reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witajcie dziewczyny,

lux: współczuję ci kochana tego stresu i bólu :( Niech ta baba odda ci to co zarobiłaś i niech ten koszmar z nią się skończy. A do lekarza kiedy się wybierasz? Że człowiek musi się tak męczyć :/ No ale stres potrafi bardzo wpływać na nasz organizm.

jazza: dokładnie, może za jakiś czas przecenią kieckę i kupisz po kosztach :D Przepis na papryki mega smakowity :D Już sobie wyobrażam te pachnące cudeńka, a wiem jak pachną bo robię podobnie :D:D:D

Bolą mnie zatoki dzisiaj...na szczęście lekko, więc inhalacje i będzie po problemie. Chyba mi coś mój TŻ sprzedał, bo chodził zakatarzony ostatnio. Za oknem chmury i duchota. Oj będzie burza z tego jak nic, a na pewno deszcz.
Mamy początek roku szkolnego, lubię ten dzień i spotykane na ulicy wystrojone dzieciaki :) Można się trochę w czasie przenieść :) Tak jak lubię czas matur i egzaminów, jakoś ładnie, elegancko ubrana młodzież dobrze robi na humor. Zwłaszcza, że na co dzień to różnie chodzą ubrani :)

Udanego dnia :)

reklama
Cześć dziewczyny. Dziś pierwszy dzień bez pracy. Ciągle to dla mnie szok. Jadę się zarejestrować w urzędzie. A potem chyba coś dobrego ugotuje bo mąż wraca.

Lux ja się chyba na żaden staż nie łapie bo jestem za stara. Wczoraj ryczałt jak głupia ale dzisiaj już mi przeszło. Jakoś jestem pełna optymizmu.

:* Nie wiem tylko teraz czy zrobić sobie przerwę, bo podchodzimy drugi raz na pewno, ale nie wiem chyba potrzebuję m-c przerwy.. żeby sobie popiwkować itp,itd :p bo widzę, że zdrowe odżywianie itp itd mało kiedy ma wpływ na to co się u nas dzieje, bo ja to się starałam już jak mogłam, nawet kostki czekolady bałam się zjeść.. a tu i tak nici!!!

reklama
Do góry