reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Moniusia kochana tulam mocno i zaciskam kciuki za kolejna probe &&&&&&&&&

Lux nie denerwuj sie bo nie warto zabierz co swoje i niech Cie cmoknie w doopke ma odchodne.Zla bo nie ma teraz co z dzieciakami zrobic...ale to juz nie Twoj Problem ;)

a najlepszy skecz, wnosi Tomek naroznik i az sasiadka z dolu wyszla i musiala zobaczyc co sie dzieje i tekst do niego a skad miales na ta kanape kase
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
rece opadaja, nie ma to jak mieszkanie na wsi

Moniusia kochana tulam mocno i zaciskam kciuki za kolejna probe &&&&&&&&&

Lux nie denerwuj sie bo nie warto zabierz co swoje i niech Cie cmoknie w doopke ma odchodne.Zla bo nie ma teraz co z dzieciakami zrobic...ale to juz nie Twoj Problem ;)[/QUOTE

masz racje szkoda moich nerwow, ja zasluguje na lepsze traktowanie :)

Dzień dobry,

u mnie ciemne chmury za oknem i deszczyk sobie kropi.

lux: a co ta baba nawywijała jeszcze na koniec? Dobrze, że kasę już dostałaś. A sąsiadka też niezła :D Skąd kasa na narożnik :D hahaha ludzie to są fajne istoty :D a wie pani w totka wygrałam :D

misia: jak z urzędem? Udało ci się załatwić?

jazza:
pewnie gdzieś tam pędzisz łapiąc autobus do pracy :D Albo już jesteś i pijesz kawkę? Udanego dnia :)

Hej hej:-)

Jugoslawa kochana tez lubie ten czas początek roku szkolnego, bo to przypomina stare dobre czasy;-)

Moniusia kochana przykro mi, przytulam mocno, ale uda się zobaczysz, a decyzja kiedy kolejne podejście należy do Was

Lux kochana fajny mebelek, super, ja tez będę wymieniac komplet wypoczynkowy w salonie i taka wybredna jestem, bo mało co mi się podoba hehe;-)

Karola hej hej;-)

Anula no hello:-)

Misia powodzenia z urzędem pracy, ja uważam, ze trzeba je zlikwidować, bo ludziom bez pracy nie pomagają, jedyna ich rada to, aby sobie szukac samemu przez internet.. porazka:no:

Lux co za wscibska baba hehe zenujacy sa tacy ludzie:eek:

No jestem, już korki w wawie, zycie wrocilo do normy i tak jakos szkoda, ze lato się konczy, ale trzeba myslec pozytywnie, bo jesien tez potrafi być piekna, tylko dla mnie za zimna heheh;-)

Milego dzionka:-)

reklama
Do góry