reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

CAM00281.jpg

(Wczorajszy, wyszła po czasie..) Słabo widać, ale w realu mocniejsza..

bosz, ale ja się łudzęęęęę;O

Załączniki

• CAM00281.jpg
    CAM00281.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry wszystkim

Moniusia kciuki zeby kreseczka ciemniala &&&&&&&

Jula duzo cierpliwosci kochana.Niektorzy to chyba kolejki dzien wczesniej zajmuja ;)

Dzień dobry,

lux: co tam dzisiaj planujesz na obiadek?

moniusia: nieźle z tą twoją luteiną :D Ale nie martw się, dużo z nas tak robi, bo jednak to że są tabletki pod język jest kłopotliwe, bo człowiek jednak przyzwyczajony do łykania tabletek :D Trzymam kciuki, żeby ten wczorajszy test był proroczy i żeby betka jutro piękna wyszła.

julia: oby szybko szła ta kolejka :) Mnie to zawsze dziwi, że kiedy się nie pójdzie do niektórych lekarzy to zawsze mega kolejki. Tak samo jak do laboratorium krew pobrać :D Zawsze można ciekawych ludzi poznać :D Trzymaj się tam w tej kolejce :)

U mnie poranek deszczowy, ale już wróciło słonko i czuć, że będzie dzisiaj duszno. To co napadało będzie parować.

Udanego dnia dziewczyny! :)

Hej kochane:-)

Jugoslawa i Anula to idziemy szukac tego pociągu, mysle, ze się dogadamy hehe:-D

Lux mi się nie robia odparzenia pod biustem, a akurat biust mam niczego sobie taki akurat heh, staniki staram się kupować dobrych firm:tak:

Cytrynka sliczny torcik:-)

Lux mój do porzadnisiow nie należy, tak samo jak mój ojciec i tego się obawiam, bo ja pedantka jestem i my tez mamy o to wojny, ale ja wredna jestem, jak cos jeden czy drugi rozrzuci i nieważne czyste czy nie wrzucam do prania, nie pytam się czy wyrzucać czy nie, sama decyzje podejmuje, a potem szukaja;-)

Ewix sliczne mebelki:tak:

Julia no kochana jesteś, powodzenia dla córci w zerówce i trzymam kciuki za Wasze badania. A ciuszki to znasz mnie co jakiś czas cos upatrze, ale ostatnio znalazłam wymarzona sukienke na nasz slub cywilny, sliczna, tylko mego rozmiaru znaleźć nie mogę, a jak jest to uszkodzony:sorry:

Misia no no no podryw był, ale to w sumie podbudowujące, jak widze, ze jakiś facet cos tam probuje to z jednej strony się wkurzam i mam ochote dac mu w żeby, a z drugiej podbudowuje to, zwalszcza, ze im starsza jestem tym chyba atrakcyjniejsza, bo zdarza się to częściej hehhe a mój M to się tak wkurza przez to i potem trzeba go udobruchać. W zeszłym roku takich sztuczek probowal maz mojej koleżanki z bylej pracy i wszyscy razem pracowaliśmy, ona widziala te jego zalosne amory, i nie tylko jemu sie oberwalo, ale i mi rowniez, chociaz nie bylam winna... ja się skrazylam mojemu i mało brakowało a by się pobili:rofl2:

Jugoslawa a h pizza @_@:-D

Cytrynka co się dzieje? Jeśli potrzebujesz odpoczynku odpocznij i wroc do nas kochana

Moniusia trzymam kochana nieustannie kciuki i wierze, ze wszystko będzie dobrze:tak:

Jestem poweekendowo. Weekend jak zawsze przeleciał, a to sprzątania, a to pranie, prasowanie, gotowanie, zrobiłam wczoraj nadziewane papryki mniam mniam:-). Dzis piekna pogoda, ostatnie podrygi lata, trza lapac te chwile;-)

Milego dzionka:-)

Nie wiem sama, test jeszcze nie wysechł i wciąż jedna krecha tylko. Czytam różne opowieści, dużo jest tych pozytywnych, ale dużo też, że akurat w tych testach faktycznie często wyskakuje druga kreska po czasie, a w ciąży się nie jest.. ale zawsze je robiłam i trzymałam do drugiego dnia ;p akurat teraz to by nieźle sobie los ze mnie zakpił eh ;p

Jugosława, ooo a u mnie zero deszczyku 37 stopni dziś, już to czuć, nie idzie oddychać :(

Dzień dobry. Melduje się dziś z ostatniego dnia w pracy.
Moniusia u mnie też już ciepło. Popijać cole zero z lodowki bo duchota.
Jazza a czym nadziewana bo szukam pomysłu na jutrzejszy obiad a mam sporo papryki.
Cytrynowa głową do góry, jeśli nas czytasz to odezwij się ze żyjesz.
Jugosława u mnie była burza w nocy grzmialo i błyskawicznie strasznie ale deszczu to jakby ktoś posiada z góry czyli słabo.

Rany kobiety u mnie upal ze nie ma czym oddychac.Juz nie wiem co ze soba zrobic.

Jazza tez ciekawa jestem tych papryczek mniammm

reklama
hej laski
Jugi u mnie dzis pyzy z sosem:-)
Jazza ja tez mam drozsze stanki,ale tak teraz mysle, ze chyba wiem skad odparzenia, na nockach w pracy u dzieciakow nie zdejmowalam stanika i to chyba przez to, normalnie do spania w domu zdejmuje, bo nie lubie w nim spac
Monia rzeczywiscie jest kreska :-)
Jula powodzenia u lekarza :-)

Do góry