reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
cześć dziewczyny ja dziś jakaś taka z dupy jestem :confused2: łikend minął stanowczo za szybko, w sobotę przyjechała kuzynka z Wawy, były przechwalanki co to ona nie jest i jak to jej się w życiu nie powodzi, wczoraj byłam z moim mężulem na pstrągu (zdrową dietkę wprowadziliśmy), mojemu wczoraj coś w krzyżach "łupło" od 3 w nocy stękał...tak, że się nie wyspałam, teraz siedzę w pracy i jestem wkur...bo nawet kawy nie mogę się napić, bo ciśnienie 154/97...tabletki nawet dobrze na mnie działają puki co ze skutków ubocznych to jedynie brak apetytu....ale w moim przypadku to akurat jest na plus :tak:...ogólnie jakoś tak doła mam, że zostanę na tym forum dla staraczek już do końca życia :-(
Jugosławka...nawet o lakierze zapomniałam z tego wszystkiego :-p
...która tam następna w kolejce do testowania? :) zaciskam mocno :)
dziewczyny szukam teraz jakiegoś pobytu na Słowacji albo w Czechach na termach...polecicie coś?

Cześć.
Sikulinda Ja też siedzę w pracy wkurw. ...kurcze nie chce tu juz być ja się chcą mnie pozbyć. A jeszcze koleżanka z pracy się zareczyla i promieniuje szczęściem. Nic mi do tego ale mam jej chęć śrubokręt w oko.
Wszystkim życzę miłego dnia.

reklama
Hej kochane:-)

Misia niestety to zawsze przykre jak po tak długim okresie pracy czegos takiego się dowiadujsze, ale wierze, ze szybko znajdziesz nowa prace.. ja z bylej odeszłam bo miałam dość wyzysku za grosze, tutaj jestem szczesliwsza, chociaż jeszcze czeka mnie rozmowa o podwyżce … a co do staran to mysle, ze zawsze znalazłby się zly moment, bo nowa praca, bo umowa, itd….a potem bys zalowala, bo czas leci, dlatego dobra decyzje podjelas, tez nie przestalam się starac jak prace zmieniałam, bo powod by przerwac zawsze by się znalazł, tylko czy warto by było przerywac i potem zalowac..

Lux fajnie, ze już niedługo zaczniesz nowa prace, zobaczysz będzie Ci tam lepiej, a tamtymi się nie przyjmuj, tak wychowali dzieci to niech teraz maja... eh niedobrze z tym zoladkiem, nie stresuj sie kochana

Cytrynka super, ze fajnie spędzasz czas:-)

Fruzka odezwij się kochana i mow co u was

Aschlee trzymam kciuki kochana, aby wszystko pięknie szlo dalej, jednak taki detektor to prawdziwy cud dla kobiet w ciąży, będzie dobrze:tak:

Sikulinda trzymam kciuki za wszystkie badania :tak:

Cytrynowa ehh policystyczne jajniki, ale dziewczyny z ta przypadloscia tez zachodzą w ciaze, wiec stosujcie się do rad lekarza. Moja kolezanka miała podobnie jak Ty albo zero okresu przed dlugi czas albo krwawienia przez meisiac lub dluzej, poszla do dobrego lekarza, dal jak tabsy anty i wyregulowalo się wszystko, mi się wydaje, ze Tobie tez taka terapie powinni dac. Trzymam kciuki za szybkie uregulowanie

Moniusia trzymam ogromne kciuki kochana:tak:

Luska trzymam kciuki:-)

Karola miłego wypoczynku:-)

Jestem poweekendowo. W piątek nie miałam kiedy zajrzeć, a potem weekend jak zawsze sprzątanie, pranie, prasowanie, gotowanie, zrobiłam wczoraj moje popisowe spaghetti, a na deser ciacho 3 bit mniam mniam:-D:rofl2: juz wszamalam z rana hehe:-D

Dzis piekna pogoda, słonko swieci, kawka wypita, bo spaaaac się chciało hehe. I do pracy rodacy.:-)

Jestem zakochana w jednej sukience hehe, znalazłam wymarzona sukienke na nasz slub cywilny, daty jeszcze nie mamy itd., ale sukienke już znalazłam i mysle czy ja kupic.. kupic? Kupic? kupie :-D:-D
No i @ sie skonczyla:-)
mam dzis tyle energii, ze mam cel, a mianowicie wycisnac z zycia co sie da :-)
Teraz leci piosenka w radio, ktora uwielbiam, wspomnienie dawnych dyskotek:laugh2:

Milego dnia:-)

Do góry