reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej laski,

ale u mnie duszno :/ Od rana taka duchota, że trudno oddychać. Ciekawe czy będzie lało...deszcz by się przydał, oj bardzo.

sikulinda: oj tak, weekend za szybko minął. Kuzynka widzę trochę ci podniosła ciśnienie :) Ryby w diecie to dobra sprawa :) Co do pobytu w Czechach/Słowacji przy termach to nie pomogę, bo nie byłam nigdy :/

misia: oj faktycznie przykro jak tak musisz słuchać o szczęściu, kiedy samemu jest się w kłopotach :/ Mam nadzieję, że ostatecznie jednak nie chwyciłaś śruborkętu i nie zrobiłaś krzywdy koleżance :D

lux: fajnie, że tak twój facet poczucie humoru ma :D Rozbawić i ciebie i ludzi na dożynkach to niezły wyczyn :D:D:D Zdolniacha :D Mhmmm spagetti! Ja na obiad miałam tortille faszerowaną warzywami (to co znalazłam w lodówce ;)).

jazza: pokaż kieckę, pokaż kiecke!!! I kup, a co :D Pewnie, że kup :D Będzie sukienka, będzie data :D:D:D

cytrynowa: faktycznie na dobrego lekarza trafiłaś :) Teraz to chyba musisz po prostu poczekać i zobaczyć jak clo zadziała na ciebie :)

Gołąbki też uwielbiam. Jak robię to jem je przez tydzień i nie mam dosyć :D A robię i gotowane i pieczone. I te i te dobre :D
Rozrobiłam na szybko ciasto na naleśniki, usmażę wieczorkiem to będą na 2 dni obiadów, a może i na 3. Zobaczę ile wyjdzie. Jutro będą na słodko, a w środę zrobię do nich farsz warzywny. Tyle możliwości jest zawsze z naleśnikami, że trudno mi się zdecydować :p

reklama
Jugoslawa liczę ze te opinie sa od ludzi a nie nabijane przez nich. No ale w przychodni widzialam mnóstwo zdjęć dzieciaczkow i podpisy z podziękowaniami. Pięknie to wyglada.

A ja golabki najbardziej lubię w skorkach z kurczaka ;)

Hej laski,

ale u mnie duszno :/ Od rana taka duchota, że trudno oddychać. Ciekawe czy będzie lało...deszcz by się przydał, oj bardzo.

sikulinda: oj tak, weekend za szybko minął. Kuzynka widzę trochę ci podniosła ciśnienie :) Ryby w diecie to dobra sprawa :) Co do pobytu w Czechach/Słowacji przy termach to nie pomogę, bo nie byłam nigdy :/

misia: oj faktycznie przykro jak tak musisz słuchać o szczęściu, kiedy samemu jest się w kłopotach :/ Mam nadzieję, że ostatecznie jednak nie chwyciłaś śruborkętu i nie zrobiłaś krzywdy koleżance :D

lux: fajnie, że tak twój facet poczucie humoru ma :D Rozbawić i ciebie i ludzi na dożynkach to niezły wyczyn :D:D:D Zdolniacha :D Mhmmm spagetti! Ja na obiad miałam tortille faszerowaną warzywami (to co znalazłam w lodówce ;)).

jazza: pokaż kieckę, pokaż kiecke!!! I kup, a co :D Pewnie, że kup :D Będzie sukienka, będzie data :D:D:D

cytrynowa: faktycznie na dobrego lekarza trafiłaś :) Teraz to chyba musisz po prostu poczekać i zobaczyć jak clo zadziała na ciebie :)

Gołąbki też uwielbiam. Jak robię to jem je przez tydzień i nie mam dosyć :D A robię i gotowane i pieczone. I te i te dobre :D
Rozrobiłam na szybko ciasto na naleśniki, usmażę wieczorkiem to będą na 2 dni obiadów, a może i na 3. Zobaczę ile wyjdzie. Jutro będą na słodko, a w środę zrobię do nich farsz warzywny. Tyle możliwości jest zawsze z naleśnikami, że trudno mi się zdecydować :p

w sobote mialam tortille, ale kuraka usmazylam do niej, plus surowka i sosiki miami!!! a nalesniki robie dobre z kurakiem, cebulka i zoltym serem plus sosiki

cytrynowa: samo to, że ma duże doświadczenie i pochodzi z lekarskiej rodziny zajmującej się niepłodnością i ginekologią to już wielki plus :) Gołąbki w skórkach kurczaka? Jak to? Zapieka się je czy gotuje? Dużo skóry chyba potrzeba na to?

lux: też lubię żółty ser dawać do farszu naleśnika :D Czasem daję fetę albo mozarelle.

cytrynowa: samo to, że ma duże doświadczenie i pochodzi z lekarskiej rodziny zajmującej się niepłodnością i ginekologią to już wielki plus :) Gołąbki w skórkach kurczaka? Jak to? Zapieka się je czy gotuje? Dużo skóry chyba potrzeba na to?

lux: też lubię żółty ser dawać do farszu naleśnika :D Czasem daję fetę albo mozarelle.

oj ja uwielbiam mozzarelle :-D

Hej hej:-)

Misia będzie dobrze zobaczysz:tak:

Sikulinda jak ja zdobede to cyknę fotke, w sklepie online już jej nie ma, a w sklepie gdzie bylam wczoraj nie ma mojego rozmiaru, coz poszukam jeszcze w innym;-)

Cytrynowa anty niestety potrafią namieszać, ale dobrze, ze ten lekarz ma takie dobre opinie, wiec będzie dobrze:tak:

Jugoslawa kochana u nas tez deszcz by się przydal, a kiecka jak marzenie, prosta biala, plisowana, krotka, a na gorze ma drobna siateczke i ozdobiona niby-diamencikami:-D. Golabki tez uwielbiam i naleśniki, zrob kochana z pieczarkami- pycha albo z s erem feta i szpinakiem, czosnkiem, mniam:-D

U nas dzis zbiera sie na deszcz, ale czy popada nikt tego nie wie, przydaloby sie.. No i w stolicy zycie wraca do normy, korki, korki, korki hehe;-)
Faszeruje sie kawka i ciachem i do roboty;-)

Milego dzionka:-)

reklama

Kupuje sie w u rzeznika skory z calego kurczaka. i zamiast kapusty zawijasz w ta skorke. i potem mozna zapiekac. ale moja mama w garnku na gaz stawia i dusi. :) Mniami sa

Jazza o deszczu wczoraj slyszalam. maja byc juz w zachodniej pl.

Do góry