reklama
ooo...a jak robisz taki sosik z cukini? :> fajnie brzmi i smaczka mi narobiłaśNa obiad makaron z sosem z cukinii pomidorów i mięska![]()
cytrynowa_
Fanka BB :)
Jazza ja anty teraz bym nie wziela. chocby mi placili za to. przez anty jest jak jest i nie wezme juz teraz. dopoki nie zrobie tyle dzieci ile chce.
Mam dupka i clo i bede dzialac.Odstawie alko, wrzuce zdrowa diete. przejde na witaminy dla starajacych sie z kwasem foliowym.
A ogolnie to sie dowiedzialam troche o moim lekarzu. dyplom ma od 91 roku. ma juz teraz profesora. Ma pacjentki z calej poolski. a jego ojciec zapoczatkowal invitro w pl.teraz pracuja w jednej klinice. i ogolnie to on niby nie tani. ale opinie sa bardzo pochlebne.
Mamusia wiedziala kogo mi poleca:-)
Mam dupka i clo i bede dzialac.Odstawie alko, wrzuce zdrowa diete. przejde na witaminy dla starajacych sie z kwasem foliowym.
A ogolnie to sie dowiedzialam troche o moim lekarzu. dyplom ma od 91 roku. ma juz teraz profesora. Ma pacjentki z calej poolski. a jego ojciec zapoczatkowal invitro w pl.teraz pracuja w jednej klinice. i ogolnie to on niby nie tani. ale opinie sa bardzo pochlebne.
Mamusia wiedziala kogo mi poleca:-)
reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Białystok. Prof jacek szamotowicz
Podziel się: