reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Juz po. Mam policystyczne jajniki wedle usg. Dostałam dupka i clo. Na 2 miesiace żeby zobaczyć czy coś będzie się działo.
Jako że jestem daleko nie moze inaczej pomóc.
Mam wspolzyc często. Bez patrzenia na dzień cyklu.

Hej dziewczynki, dzięki za &&&..

Wzięłam cuda ze sobą.. ale pani dr powiedziała, że nie jest za dobrze. Niby są na tym etapie co trzeba, ale tak jak dziewczyny z ivf mówią to tak nie bardzo .. przynajmniej jeden trochę rokuje..

Mam nadzieję, że chociaż jeden ze mną zostanie..

No nic może pod moim sercem ruszą :)

Hej dziewczynki, dzięki za &&&..

Wzięłam cuda ze sobą.. ale pani dr powiedziała, że nie jest za dobrze. Niby są na tym etapie co trzeba, ale tak jak dziewczyny z ivf mówią to tak nie bardzo .. przynajmniej jeden trochę rokuje..

Mam nadzieję, że chociaż jeden ze mną zostanie..

No nic może pod moim sercem ruszą :)

Trzeba wierzyć ze sie uda ;)
Przecież wiara czyni cuda ;)

Trzymam kciuki ;) za 2 tygodnie będziesz pokazywac mam piekne krechy

No i sobota już prawie za nami :)

cytrynowa: przynajmniej coś niecoś wiesz po tym usg. Zobaczysz jak zadziała clo i dupek. Może po tym organizm dostanie przyspieszenia i zaraz w ciążę zajdziesz :D Oooo hybrydka nowa, jaki kolorek? :D

lux: to wypełnianie chyba najfajniejsze :D Cudownie móc urzadzać sobie miejsce do życia tak jak człowiek chce i sobie wymyślił :) Jak się czujesz? Żołądek nadal boli? Mam nadzieję, że lekarz coś zaradzi. W dzisiejszych czasach to trudno się tak na prawdę nie stresować...bo ciągle coś :/

moniusia: organizm ludzki jest pełen niespodzianek kochana :) Trzymam mocno kciuki! Mocno!!! Odpoczywaj trochę przez weekend ;) Kiedy można test robić po transferze?

sikulinda: musisz się w takim razie obserwować i badać. Grunt to dobra diagnoza i leki. A później z górki :) Będzie dobrze, zobaczysz. Kupiłaś lakier? :D

aschlee: eh wcale się nie dziwię kochana, że się boisz :( Szkoda, że te bóle tak cię długo męczą. Najważniejsze oczywiscie, że z dzieciątkiem wszystko dobrze. Mam nadzieję, że jednak w końcu odpuszczą, żebyś mogła poczuć się lepiej. Czwartek już blisko i szybko zleci. Trzymaj się.

Mhmmm ugotowałam na kolację gar fasolki szparagowej! Ale pychotka!!! :) Zostało trochę na jutro, będzie do obiadu.

Dobranoc dziewczyny :)

reklama
Do góry