reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jugosława, Mam w cenie trzy weryfikacje , pierwsza jest za 3 dni, ale to pewnie tylko badają prg i estradiol, a beta to nie wiem czy 6 dni po już czyli w piątek wtedy gdy mam drugą weryfikację czy może 01.09 jak mam ostatnią :) ale podejrzewam, że w piątek :) W każdym bądź razie i tak przewidywałam sikańca zacząć robić już 6 dni po transferze :)

W każdym bądź razie niesamowite uczucie mimo wszystko, jak nam pokazali zdjęcia, a później na sali jak M. powiedzieli, żeby mnie głaskał po głowie, jak się patrzyliśmy jak one wpływają do mnie :) choć przez chwilę poczułam się mamą :) mam nadzieję, że to nie minie :)

Mniami fasolka! Ja chciałam dzisiaj zrobić, bo mam na ogródku, ale niestety uschła mi już od tych upałów i już jakby pusta w środku :)

aschlee, kurcze wiadomo, że może trochę poboleć, ale jak tak bardzo zaboli to się nie zastanawiaj :( ale mam nadzieję, że to po prostu coś innego, taki ból jak każdemu się zdarza nie tylko w ciąży!

lux, kurde nerwica to niezbyt fajna przypadłość.. moja szwagierka ma, ja tak uważam, ale ona szuka sobie Bóg wie czego po lekarzach.. szkoda gadać.

moniusia: o kurcze, to musiało być niesamowite uczucie! Nie wiedziałam nawet, że tak wszystko ładnie pokazują i można być takim naocznym świadkiem tego wszystkiego :) Fajnie, że tak często wizyty są. Przynajmniej wszystko pod kontrolą jest.

hej ja juz na nogach od 7-ej, ale spalam potem na raty i teraz wstakam na porzadnie, ale mega wyspana sie czuje :-) biore sie za obiadek, kotlety zrobie dzis :-)

Dzień dobry :D

Ja przebudziłam się o 6 rano, spojrzałam na komórkę i poszłam spać dalej :D I wstałam przed 8 :D

lux: no no kotleciki :D Jak człowiek się wyśpi to od razu na powera do wszystkiego :)

moniusia: jak się czujesz? Po transferze trzeba chyba odpoczywać, wiec nie przemęczaj się :D Leż do góry brzuszkiem i nic nie rób poza tym :D

fruzka: trzymaj się dalej kochana :) W końcu wyjdzie i u Ciebie słonko.

karola: jak tam po usg tarczycy? Co u ciebie?

cytrynowa: teraz macie to weselicho?

Jakie plany na niedziele macie aschlee, sikulinda, misia, anula, julia, jazza (pewnie po weekendzie dasz znać co tam zmajstrowałaś :D ),madziolina, luska,
Meldować się proszę szybciutko :D Tęskno tak z rana za każdą z was ;) :)

Udanej niedzieli dziewczyny!

reklama
Witajcie. Wczoraj byłam na air show w Radomiu. Bardzo fajnie było. Dziś dzień lenia dopiero wstalismy i zjedliśmy sniadanko- mężulek robił :)
W planach na dzis siłownia.
Juz jestem pewna że nie przerywam staran. Kurcze co ma być to będzie.
Luska oby Ci się udało.
Miłej niedzieli wszystkim życzę.

Do góry