reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jazza mi też się ich stroje podobają. Sa takie kolorowe i zdobione. A z drugiej strony wszystko tak ładnie wspolgra i nie jest tandetne.

Dzień dobry!
I jak Jugosława była burza? U nas nie i juz się robi gorąco.
Wchodzę do pracy w łbie pająk gigant, a pająki to jedyne czego nie lubię. Czekam na Panią sprzątająca żeby mi go zdjęła. Przyszła wchodzi pająka nie ma, wchodzę z nią a on wylazl. A w piątek były trzy olbrzymy. Śmieją się ze mnie ze przyciagam to paskudztwo.

zrezygnowałam z pracy! mam dość, nie obchodzi mnie co Marcin teraz z nimi zrobi, ma mi zaplacic za te pol miesiąca na koniec sierpnia i tyle, w nocy tak mnie zoladek bolał, ze masakra z nerwow :no:

Witajcie,

misia: nie było burzy. Nawet nie padało mocno, tak sobie pokropiło trochę. I znowu upał! Ja pająków też nie lubię :/ Brrr...

jazza: mniam! Chłodnik z ogórków, kotleciki, kawka...wszystko mniam! Sama ubijałaś powiadasz? :D To dobrze, musimy mieć taką umiejętność :D:D:D

lux: oooo widzę, że wdrożyłaś zmiany. Eh oni nie są fair w stosunku do ciebie, wiec nie ma co się dziwić. A że masz w razie czego obiecaną już robotę to trochę lżej rezygnować. Ehhh szkoda w tym wszystkim tylko tych dzieciaczków, ale to wina rodziców niestety :(

moniusia: kochana jak tam się czujesz? Trzymam mocno kciuki! &&&&&&&&&&&&&&

karola: hej, hej. Jak tam dzionek ci się zaczął? W piątek masz usg tarczycy?

U mnie brzuszek i jajniki dają czadu. Zaczyna się plamienie, więc @ jest blisko. No i jak ma przyjść niech przyłazi :) Wydłużyły mi się cykle, ale są regularne :| Chyba 35 dni mieści się jeszcze w normach? Słońce za oknem świeci tak mocno, że nie można swobodnie patrzeć...

Udanego dzionka!

Hej hej:-)

Jugoslawa wlasnie byla burza u Ciebie? U nas nie, ale noc byla zimna, zmarzlam rano (jak to na zmarzlucha przystalo hehe), ale ubralam sie lekko, bo ma byc cieplej i robi sie cieplej:-) milego dnia kochana:-)

Misia ja tez pajakow nie nawidze brrr paskudy jedne, wszystkie wciagam odkurzaczem, a najgorsze sa na jesienie, bo giganty olbrzymy takie ble;-)

Luxi no co Ty? zrezygnowalas? moze to i dobrze jesli to Ciebie przytlaczalo, bo niestety co jak co , ale jak pracodawca jest nie fair i nie placi to masakra, a niestety pracodawcy najchetniej zatrudnialiby za darmo... bo tlyko oni maja potrzeby.. masakra..

Fruzka co u Ciebie?

Milego dzionka:-)

dzieciakow nie jest mi szkoda, poniewaz to min przez ich zachowanie i odzywki odeszlam, jak weszlam tam dzis i zobaczylam fochy i glupie odzywki to mowie ja pasuje, zdrowia narazac nie bede, bo nie sa tego warte te dzieciaki, a juz w nocy byly wymioty z krwia :no: tak mnie zoladek bolal

reklama
Do góry