reklama
weź się teściową nie przejmuj, one lubią sobie pogadać...znam z autopsji...ważne, że masz chłopa po swojej stronie
leczysz się na tą nerwicę? Nie wiem czy coś Ci to pomoże, ale jak mi wyszła niedoczynność tarczycy w ciąży, zajawiłam, się naturalnymi sposobami leczenia, zaczęłam czytać książkę Jerzego Zięby... jest też taka babka Jadwiga Kempisty ona sprzedaje pomysł na jogurty, które regulują różne rzeczy... weź popatrz na necie a nóż może coś będzie na Twoją przypadłość
leczysz się na tą nerwicę? Nie wiem czy coś Ci to pomoże, ale jak mi wyszła niedoczynność tarczycy w ciąży, zajawiłam, się naturalnymi sposobami leczenia, zaczęłam czytać książkę Jerzego Zięby... jest też taka babka Jadwiga Kempisty ona sprzedaje pomysł na jogurty, które regulują różne rzeczy... weź popatrz na necie a nóż może coś będzie na Twoją przypadłość
cytrynowa_
Fanka BB :)
Lux i dobrze zrobiłaś. Teraz jak u babci się ponudza trochę to zobaczą ze miały z Tobą jak w raju.
cytrynowa_
Fanka BB :)
Moze naucza się jeść dzieki temu
hej sporo mnie tu nie było,brak weny siły itp.....więc tak w ciąży jestem dalej...zagrożona mocno....plus problemy wiec kumulacja zajebista.jade na hydrokzyzynie ( uspokajające ) bo nie dam rady inaczej funkcjonować.życie mi się posypało w ciagu kilku dni.jak trochę nazbieram sił to w skrócie wam opowiem,teraz sama myśl i ryk.........nie doczytam was pewnie,nie dam rady.pozdrawiam
reklama
Podziel się: