reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

daj mi te mole, wybije je :-D najbardziej boli mnie, ze tesciowa po mnie jedzie, ze to nic, ze wymiotuje i mam nerwice, mam to znosic i pracować, ale jej swoje powiedziałam ,Tomek tez ja opierniczyl

reklama
weź się teściową nie przejmuj, one lubią sobie pogadać...znam z autopsji...ważne, że masz chłopa po swojej stronie :)
leczysz się na tą nerwicę? Nie wiem czy coś Ci to pomoże, ale jak mi wyszła niedoczynność tarczycy w ciąży, zajawiłam, się naturalnymi sposobami leczenia, zaczęłam czytać książkę Jerzego Zięby... jest też taka babka Jadwiga Kempisty ona sprzedaje pomysł na jogurty, które regulują różne rzeczy... weź popatrz na necie a nóż może coś będzie na Twoją przypadłość

Lux madra decyzja ty ostrzegalas nie posluchali to niech radza sobie sami ty sobie odpocznij bo z nerwica nie ma zartow poogladaj sobie tv ogarnij chaupe i blogie lenistwo☺☺

hej sporo mnie tu nie było,brak weny siły itp.....więc tak w ciąży jestem dalej...zagrożona mocno....plus problemy wiec kumulacja zajebista.jade na hydrokzyzynie ( uspokajające ) bo nie dam rady inaczej funkcjonować.życie mi się posypało w ciagu kilku dni.jak trochę nazbieram sił to w skrócie wam opowiem,teraz sama myśl i ryk.........nie doczytam was pewnie,nie dam rady.pozdrawiam

reklama
Do góry