reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
hej ja od rana w dobrym humorze :biggrin2: po pierwsze bede ciocia, moja bratowa jest w ciazy, moj braciszek sie postaral :-D po drugie zima zaczynam prace w jego sklepie na normalna umowe z zusem, takze ciesze sie niezmiernie, bo w koncu zostawie tamta prace i wiecej bede zarabiac :-D moi rodzice przeszczesliwi, ze wnuk bedzie :biggrin2: my zgodnie z planami za rok wracamy do staran, ale wczesniej, bo jakos na wiosne juz :biggrin2:

Hej laski,

lux: to same dobre wiadomości przynosisz :D Super :D

misia: w końcu nasze @ przestaną przychodzić ;)

U mnie dzisiaj wietrzny dzień. Słoneczny, ale wiaterek nieźle daje. Czekam wciąż na @, bo dzisiaj 34dc. Ostatni cykl miał dzień więcej, więc myślę, że na dniach dostanę. A jak nie to pewnie będę pędzić do lekarza, po luteinę na wywołanie...wolałabym tego uniknąć. Niech sama zołza przyjdzie.

Misia tulam kochana.I trzymam kciuki za kolejny cykl

Jugoslawa a moze los przygotowal niespodzianke i @ nie przyjdzie

U mnie tez w koncu chlodniej a na noc zapowiadaja burze

moja szwagierka mowi dzis do mnie, ze jest zmeczona, bo byla u faceta na urlopie i caly tydzien musiala sie zajmowac corka Julia...i jest taaaaaka zmeczona, no tak, bo tu babcia bawi dziecko a tam przyszlo jej zajmowac sie sama dzieckiem i sie oczy otworzyly i mowie do niej i ty chialas drugie dziecko? powiedzialam jej, ze moja bratowa jest w ciazy, no coz, zazdrosc bylo widac i juz byly glupie komentarze... brak slow​

reklama
Hej kochane:-)

Moniusia kochana to rzeczywiscie mieliscie ciezki dzien, ale trzymam ogromne kciuki, aby wszytsko poszlo dobrze i tylko tak musisz myslec. Domyslam sie, ze w klinice rozne sa sytuacje i przypadki, ale gleboko wierze, ze u Was bedzie dobrze. A no i portfel sie znalazl, to dobry znak:tak:

Karola kochana trzymam kciuki i za Ciebie, gratulacje rezulatatow walki z kilogramami:-)

Misia fajne panokietki:-)

Jugoslawa kochana robilam kotlety z piersi kurczaka, ziemniaczki, fasolka szparkagowa z bulka tarta oraz chlodnik z ogorkow, a na deser byla mrozona kawa z bita smietana, sama ubijalam hehe:-D

Luxi ale super wiesci kochana, ciesze sie bardzo, super, ze nowa praca i pewna, tak trzymac:tak:

Misia a to wredny malpiszon, trzymam kciuki za nastepny cykl kochana:tak:

Jugoslawa niech @szybko przychodzi, a potem idzie precz na dlugi dlugi czas:tak:

Cytrynka fajna sukienka, podobaja mi sie takie tradycyjne stroje:tak:

U nas juz chlodniej, slonecznie, ale juz zmarzlam hehe, no ale ma byc 29 stopni wiec bedzie ok;-)
Weekend tak syzbko przelecial, ze szok, pospalabym jeszcze, ale juz w pracy dopijam kawke;-)

Milego dzionka:-)

Do góry