reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witajcie kochane:-)
U mnie czas leci szybko. Już za tydzień usg tarczycy. A potem tylko czekać do kolejnej wizyty. Narazie udało mi się zejść 2 kg. Czyli jestem na dobrej drodze. A za tydzień URLOP i wypad nad morze.

reklama
Dziewczyny z wątku in vitro mówią i też czytałam, że liczy się jakość komórek, więc jeśli w tych pęcherzykach są komórki to być może dobrej jakości. Muszę mieć taką nadzieję no bo co :) może właśnie rosną te co są najsilniejsze. Oby..

karola, tu też nikt nie odeśle, bo kręciły się tam takie typki, że wątpię, żeby coś odesłali.. no cóż :) zazdraszczam wypadu nad morze :)

W ogóle jak dziś byłam w klinice jedna dziewczyna wyszła i w płacz i jej facet też.. i to koło nas jak siedzieliśmy, myślałam, że się rozbeczę razem z nią.. powiedziała tylko, że "nie mamy ani jednego" pewnie zarodka.. strasznie smutne rzeczy się ogląda w tych klinikach :(
Ale z kolei rano pani przyszła i się chwaliła, że ma wysoką betę i się udało :)

Jadę oglądać okna i rolety na budowę, bo mi wstawili - chociaż to hihi ;) buziole ;*

A to moje nowe pazurki. I kosmetyczka moja wycisnela pryszcza- ponoć to jakieś combo było 4w1. I jeszcze jakies czarymary z ozonem i pradem. Nie wiem co nie znam się. Przynajmniej nie boli i nie swedzi, ale ślad na weselu będzie.

Załączniki

• 1439573225324.jpg
    1439573225324.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 41
Hejka dziewczyny,

sikulinda: no no no! Gratuluję spadku wagi :D Super!

misia: może nie będzie tak źle i jednak ten drugi profesorek ma coś ciekawego dla ciebie :) Bądź dobrej myśli :) Jakie cudne pazurki!!! Wow!!! Dobrze, że pani kosmetyczka rozwiazała problem z pryszczem :D

aschlee: jeśli fasolka dobrze przybiera i rośnie to chyba nie powinno być powodów do zmartwień? Jeszcze masz czas na przybieranie na wadze :) Poza tym stres też robi swoje :/ Dobrze, że lekarze trzymają rękę na pulsie.

lux: oooo domowy kebabik, mniaaaaaaaam! Z pracą teraz ciężko :/ Mam nadzieję, że uda ci sie coś znaleźć, może jakiś letni wysyp dzieci będzie albo coś :D A makaron z pieczarkami to też uwielbiam! Mniam :D Jak było nad jeziorkiem? Kąpaliście się?

jazza: no i weekend :D Ciekawa jestem co tam upichcisz :D

moniusia: może te 3 są właśnie najsilniejsze i tyle :) Z drugiej strony czytałam o przestymulowaniu i to też nie jest dobre i zdrowe, więc nawet lepiej, że są 3 a nie 30 :) Trzeba plusów szukać :) A z dokumentami to przykre doświadczenie :( Może ktoś uczciwy odda na policję albo odeśle. Eh domyślam się, że w kliniach widuje się różne obrazki. Ważne jest to, że są też dobre historie i dla nich warto walczyć. Trzymam mocno kciuki za wtorek! Będzie dobrze. Jak tam okna i rolety? Wybraliscie coś?

karola: u ciebie też waga w dół, no super laska! Oby tak dalej :) Czas do urlopu szybko zleci i już niedługo będziesz się pluskać w morzu :D

Dzisiejszy dzień zleciał bardzo szybko...już prawie północ i początek kolejnego dnia :)
Nadal czekam na @, brzuchol pobolewa, cyc nabrzmiały. Niech już przyjdzie i żebym miała z głowy :p

Udanego weekendu laski!

cytrynowa: raczej przyjdzie, bo najprawdopodobniej nie miałam owu w tym cyklu. Standardowo już chyba :| Dawaj focię sukienki :D Chętnie przyjemnie rozpocznę dzień :p

U mnie od rana upał...termometr na słońcu pokazuje 36 stopni...

reklama
Do góry