Hej:-)
Cytrynowa przykro mi z powodu brata, wierze w to, ze bardzo to przezylas
Karola kochana nie martw sie o mnie, a dla Was czas zawsze znajde, kto da rade jak nie ja hihi;-)
Lux z moja wiara w Boga jest tak, ze wierze, ze cos tam jest, ale nie umiem tego nazwac, jakas sila, cos w tym stylu, jestem typem naukowca i na studiach jak mialam zajecia o rleigii i Biblii i chrzescijanstwie to pracowalismy na takich zrodlach i o takich argumentach mowilismy, ktore na wszystkei sposoby wszytskie podwaliny wiary obalaja i wiem, ze tak jest, wiem, ze cos bylo, ale nie tak jak przedstawia to kosciol itd itd, ja biore wszystko na logiczne myslenie. Wierze, ze cos tam jest, jestem wierzaca (ale tylko w pewnym zakresie) i nie praktykujaca, chodze do kosciola tylko swieconke poswiecic, nie jestem ze radiem maryja i pisem itd itd i wierze w to, ze jesli ktos chce wierzyc i modlic to moze to robic wszedzie poza kosciolem. Los mnie wiwle razy zle doswiadczyl i przez to przejrzalam na oczy plus tez przez to jak klerycy zniechecaja do kosciola, ale o tym by mozna wiele...;-)
Aliszia przykro mi z powodu mamy kochana
Co dociuchow kochane to ja mam podobnie, mam bzika na punkcie ciuchow i butow i lubie to uzaleznienie;-)
A z ta dziewczyna trollem to masakra, ludzie chyba nie maja co robic ...hmmm chora psychicznie jak nic, mnie zastanawia skad ludzie maja na to czas, ja mam takie chwile, z eniemam keidys ei wysikac, a tu takie osoby maja czas na zmyslanie... normalnie cycki mi opadly na podloge...nie mam czasu teraz czytac jej opowiesci, ale zal d... sciska... heh a ja mam domy na barbadosie i w katmandu wysoko, bo lubie ladne widoki
Moniusia kochana bede trzymala kciuki ogromne za Wasze in vitro i nie czytaj tych bredni, bo juz wymyslali brednie typu bruzdy na czole i inne rzeczy, ci co mowia takie rzeczy za zenujacy i niedouczeni, a kosciol krytykujacy in vitro tez dla mnie jest ograniczony, bo im chodzi o to by adoptowac dzieci, ktore sami narobili i oddali do adopcji, a to ze pary chca miec wlasne dzieci i kobiety pragna byc w ciazy i urodzic dziecko partnera i ze zorbia wszytsko jesli jets na to nadzieja to juz oni nie skumaja niestety, bo za tepi, jelsi ludzie maja problem z zajsciem to wykorzystaja kazda metode, a wiadomo, ze czasem nawet in vitro nie pomoze.. nie czytaj tego kochana, bo Twoje dziecko bedzie Twoim szczesciem i najwiekszym skarbem, a tamci neich sobie plota tzry po trzy
Anula kochana trzymaj sie dzielnie, trzymam ogromne kciuki, aby bylo dobrze
Cytrynowa ciacho mega
Julia kochana ciesze sie, ze myslisz z wiara w przyszlosc, mysle, ze jesli bedziesz sie czula to staraj sie o dzieciatko za rok czy dwa, sciskam
Misia mowisz ze co czwarty ,ma jakies zaburzenia? Hehe ja jestem swiaodma swojego swira
Aliszia super wiesci kochana
Misia no no widze fachowa robota z tymi plytkami, ja tez sie biore za remonty sama nie znajac sie na niczym, a w trakcie sie ucze, ile razy mnie prad porazil to juz nie wspomne
Jestem wreszcie, w piatek mialam zalatany dzien,weekend to jak wiadomo jak kazda kobitka w domu, ogrom do zrobienia, a dzis u nas pogoda brzydka, ospala, ale werwe mam do pracy i idziemy z tym koksem
Milego dzionka:-)