reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
lux dzieki ☺
karola mysz strazak dobre☺
fruzka telek w lodowce ha ha☺
cytrynowa ja tez portfel czasem zostawie w lodowce☺

Ja po wizycie.. o 22 wróciłam, wizyta się przesunęła, bo było opóźnienie..

Sprawa wygląda tak.. nasienie M. jednak sie w miarę nadaje, ma tylko małą ruchliwość, ale powiedział, że się podrasuje suplementem - za 200 zł jakieś 60 tabletek..

Ja mam zrobić badania za 1000 zł... takie szczegółowe, że masakra.. za tydzień w sobotę jak dostanę @ mam iść na ocenę cyklu do niego.
Kazał przerwać clostibegyt, powiedział, że to o niczym nie świadczy, że wzrósł progesteron i testy. Podglądnął mnie też dziś i powiedział, że jak na kobietę w moim wieku to mam bardzo mało pęcherzyków (6) - 25 dzień cyklu..

No, ale powiedział, że będzie inseminacja, ale przedtem badanie drożności jajowodów..

W każdym bądź razie 3.000 nam pójdzie migiem..

To już prawie pół in vitro ;/ myślałam, że nam od razu zaproponuje, a tutaj oczywiście zbijanie kasy :( ale M. się uparł i chce próbować.. boję się, że to będzie mega się ciągnąć :((( sama inseminacja by wypadła w połowie sierpnia dopiero..

W każdym bądź razie jestem chyba bardziej ZDEmotywowana niż byłam wcześniej :( bo powiedział, że lek wcale mi nie pomógł skoro mam tak mało pęcherzyków.. ale jednak wcześniej progesteron 0,56 a po clo 14,6, ale stwierdził, że na to się nie patrzy i, że i tak by był wyższy po przebytej owulacji.. eh :(

karola, mój tato też jest alkoholikiem. Kocham go i nienawidzę :) Nienawidzę go za moje lata dzieciństwa, które mi schrzanił, oraz za to, że mieszkając z moja kochaną babcią jej nie szanuje. A kocham po prostu, bo to jednak ojciec. Głupi, bo głupi, ale ojciec..

Dobranoc kobietki ...

Ostatnia edycja:
Ja po wizycie.. o 22 wróciłam, wizyta się przesunęła, bo było opóźnienie..

Sprawa wygląda tak.. nasienie M. jednak sie w miarę nadaje, ma tylko małą ruchliwość, ale powiedział, że się podrasuje suplementem - za 200 zł jakieś 60 tabletek..

Ja mam zrobić badania za 1000 zł... takie szczegółowe, że masakra.. za tydzień w sobotę jak dostanę @ mam iść na ocenę cyklu do niego.
Kazał przerwać clostibegyt, powiedział, że to o niczym nie świadczy, że wzrósł progesteron i testy. Podglądnął mnie też dziś i powiedział, że jak na kobietę w moim wieku to mam bardzo mało pęcherzyków (6) - 25 dzień cyklu..

No, ale powiedział, że będzie inseminacja, ale przedtem badanie drożności jajowodów..

W każdym bądź razie 3.000 nam pójdzie migiem..

To już prawie pół in vitro ;/ myślałam, że nam od razu zaproponuje, a tutaj oczywiście zbijanie kasy :( ale M. się uparł i chce próbować.. boję się, że to będzie mega się ciągnąć :((( sama inseminacja by wypadła w połowie sierpnia dopiero..

W każdym bądź razie jestem chyba bardziej ZDEmotywowana niż byłam wcześniej :( bo powiedział, że lek wcale mi nie pomógł skoro mam tak mało pęcherzyków.. ale jednak wcześniej progesteron 0,56 a po clo 14,6, ale stwierdził, że na to się nie patrzy i, że i tak by był wyższy po przebytej owulacji.. eh :(

karola, mój tato też jest alkoholikiem. Kocham go i nienawidzę :) Nienawidzę go za moje lata dzieciństwa, które mi schrzanił, oraz za to, że mieszkając z moja kochaną babcią jej nie szanuje. A kocham po prostu, bo to jednak ojciec. Głupi, bo głupi, ale ojciec..

Dobranoc kobietki ...

o kurcze, stac Was na to?

reklama
Hej hej:-)

Lux kochana u mnie bylo tak samo, moj tata jest wspanialy i chociaz nie zawsze sie z nim zgadzalam to mielismy zawsze najleoszy kontakt, a matka to osoba, ktora nigdy nie powinna miec dzieci i ja jestem szczesliwsza odkad nie ma jej w moim zyciu w ogole. Wazne bys byla szczesliwa, ja jestem, chociaz moj M tez wywodzi sie z biednej rodziny, ale takiego go pokochalam i jestem z nim szczesliwa, bo pomimo swoich wad to cudowny facet, wole z nim isc przez zycie ni z jakims nadzianym dupkiem, ktory bedzie mnie zdradzal i nie bedzie miald la mnie czasu jak moj byly. Wiec wiesz dont worry be happy;-)

Anula hej hej;-)

Fruzka idz do dentysty bo sie wykonczysz i fajnie, ze masz takie relacje z tesciowa, moja przyszla tesciowa to diabel wcielony i baba nie do wytrzymania, uwazam, z jest stuknieta hehe i to porzadnie:-D

Moniusia jak wizyta? Wspolczuje tych babli, kiedys jak bylam w Grecji to kolezanka tak sie spiekla na sloncu, ze tez babli dostala, alke takich wielkich ze hej, ja mam ciemna karnacje, a stosowalam wysokie filtry, a ona jasna karnacja i stosowala niskie i sie dorobila, a w greckim szpitalu lekarz jej na zywca usuwal te bable, omdlenia byly w cenie.
Juz doczytalam... ehhh kochana nie demotywuj sie, owszem to ogrom kasy, ale wierze,. Ze Wam sie uda czy w taki sposob czy w inny:tak:

Karola a oto przepis na pychotke hehe http://www.mojewypieki.com/post/pani-walewska-pychotka :-)

Dobre z ta mysza hehehe, ja sie ich boje i pisk robie taki, ze wszystkie w promieniu kilometra uciekaja:-D

Fruzka padlam z tym telefonem:-D

Luska dobrze, ze jestes, w gronie razniej:tak:

U nas dzis deszczowo, chlodnawo. Ja juz w pracy, dopijam kawke i do pracy rodacy;-)

Milego dzionka:-)

Do góry