reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

jakiegos doła złapałam ....znowu poczulam ze w tym cyklu g...wyjdzie nie dziecko.........ehhhhhhh trzeba w morde sobie dac,moze przy okazji zeba wypluje ???:-)jak juz mam teraz takie humorki że sama ze sobą wytrzymać nie moge to co bedzie jak w koncu zajde w ciąże????:szok: R z młodym spierdzielą z domu hehehhe.wogóle tesciowa do mnie wczoraj ze ona chetnie da nam kase na slub i wesele(jak ja uswiadomic ze mnie to wogole nie kreci?że nie mam ochoty mieć blachy na palcu?tzw dzipiesu ?nie wiem jak sie to pisze :-p)wspaniałą kobietą jest i R się smieje ze ja z nią łamiemy wszelkie kawały o synowej i tesciowej bo my się swietnie dogadujemy.:rofl2:

reklama
jakiegos doła złapałam ....znowu poczulam ze w tym cyklu g...wyjdzie nie dziecko.........ehhhhhhh trzeba w morde sobie dac,moze przy okazji zeba wypluje ???:-)jak juz mam teraz takie humorki że sama ze sobą wytrzymać nie moge to co bedzie jak w koncu zajde w ciąże????:szok: R z młodym spierdzielą z domu hehehhe.wogóle tesciowa do mnie wczoraj ze ona chetnie da nam kase na slub i wesele(jak ja uswiadomic ze mnie to wogole nie kreci?że nie mam ochoty mieć blachy na palcu?tzw dzipiesu ?nie wiem jak sie to pisze :-p)wspaniałą kobietą jest i R się smieje ze ja z nią łamiemy wszelkie kawały o synowej i tesciowej bo my się swietnie dogadujemy.:rofl2:

zazdroszcze Ci relacji z tesciowa :-)

Lux może taka kochana jest wzgledem mnie bo nie mam jej nazwiska???:-) ale w sumie jak jestesmy to ja wyreczam we wszystkim co o dziwo sprawia mi przyjemnosc ale też chce jej pomoc bo ma wymienione biodro.....ale puki co jest złotą kobieta oby tak jej zostało,mego syna traktuje jak wnuka i dawno powiedzieli młodemu że niech nie mowi Pan Pani tylko dziadek babcia......

Lux może taka kochana jest wzgledem mnie bo nie mam jej nazwiska???:-) ale w sumie jak jestesmy to ja wyreczam we wszystkim co o dziwo sprawia mi przyjemnosc ale też chce jej pomoc bo ma wymienione biodro.....ale puki co jest złotą kobieta oby tak jej zostało,mego syna traktuje jak wnuka i dawno powiedzieli młodemu że niech nie mowi Pan Pani tylko dziadek babcia......

moja tesciowa zawsze mi powtarza,ze nigdy mnie w pelni nie zaakceptuje

Hej

Mnie dzis glowa boli :/:/
Juz od rana ciagnie sie za mna ten bol...chyba sie zdrzemne. dostalam obiad i tragedia, dzwonilam do mamy zeby mi cos przywiozla;-)

Fruzka to naprawde zazdroszcze ci tesciowej;-)
U nas moja bratowa tez ma syna z poprzedniego zwiazku i my go traktujemy jak swojego;-) moi rodzice tez niemieli z tym problemu;-)

Lux no widzisz czasami tak jest ze niemamy wplywu na pewne rzeczy:/
A pieniadze moze i sa wazne ale szczescia niedaja, jesli niemasz z kim ich dzielic!;-)

Hej kochane :***

julia, super, że się zmniejsza, czyli wszystko bedzie dobrze :)

Ja na weekend byłam u brata M cały weekend w basenie, tak się oparzyłam słońcem jak nigdy.. zero spania, nic.. serducho mi prawie wysiadło, prawie jechaliśmy na pogotowie.. :( przegięłam :(

Dziś wieczorkiem wizyta w klinice niepłodności.. 3mcie kciuki...

Hej kochane :***

julia, super, że się zmniejsza, czyli wszystko bedzie dobrze :)

Ja na weekend byłam u brata M cały weekend w basenie, tak się oparzyłam słońcem jak nigdy.. zero spania, nic.. serducho mi prawie wysiadło, prawie jechaliśmy na pogotowie.. :( przegięłam :(

Dziś wieczorkiem wizyta w klinice niepłodności.. 3mcie kciuki...

nie Ty jedna, kolezanka ma bąble od slonca i wyladowala na pogotowiu, bo z bolu wyla

reklama
Do góry