reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Lux spóźnione życzenia urodzinowe przesylam ...megasnego spełnia marzeń ....
A jeżeli chodzi o rodzinie,domyślam się ze nie jest ci "wesolo"bo przykro postepuja ... najważniejsze ze masz męża i nie jestes sama i zobaczysz że jeszcze przyjdzie taki dzień ze zapukaja do twoich drzwi ...

Jazza po taj udanym weekendzie milej pracy życzę ...

Jula dobrze ze pijechalas na ip,ze dziadostwo sie wydala ... teraz już będzie tylko dobrze ....

reklama
Lux jak to mowia????że najgorzej jak z dziada zrobi się dama ???tak to chyba szło i się w głowie poprzestawia...i co matka szczesliwa??bo ma kase?a za nią kupi zdrowie i miłosc bliskich ???zobaczysz że nie zycze tego ale na starość na łożu smierci bedzie zalowala wszystkiego

Lux jak to mowia????że najgorzej jak z dziada zrobi się dama ???tak to chyba szło i się w głowie poprzestawia...i co matka szczesliwa??bo ma kase?a za nią kupi zdrowie i miłosc bliskich ???zobaczysz że nie zycze tego ale na starość na łożu smierci bedzie zalowala wszystkiego

ja jej powiedzialam, ze na starosc sama zostanie, bo moja bratowa, ktora przyszla tam mieszkac tez ma jej dosyc :no: nie da sie z ta kobieta normalnie rozmawiac

Lux spóźnione życzenia urodzinowe przesylam ...megasnego spełnia marzeń ....
A jeżeli chodzi o rodzinie,domyślam się ze nie jest ci "wesolo"bo przykro postepuja ... najważniejsze ze masz męża i nie jestes sama i zobaczysz że jeszcze przyjdzie taki dzień ze zapukaja do twoich drzwi ...

Jazza po taj udanym weekendzie milej pracy życzę ...

Jula dobrze ze pijechalas na ip,ze dziadostwo sie wydala ... teraz już będzie tylko dobrze ....

Anula a niech pukaja, ja juz rece zalamuje, nie mam sily naprawde :no: dziękuję za zyczenia :-)

Anula ja chodze 10dzien z bolem zeba,R sie smieje ze cpun ze mnie bo bez prochów ani rusz,tesciowej ketanol wyrzarłam...kurde wiecie ze wlasnie ketanol moze owu przesunac albo moze jej nie byc?????jak jutro mojej sadystki nie bedzie to jade gdzie indziej niech mi wyrwa tego zeba bo juz wysiadam.

Anula ja chodze 10dzien z bolem zeba,R sie smieje ze cpun ze mnie bo bez prochów ani rusz,tesciowej ketanol wyrzarłam...kurde wiecie ze wlasnie ketanol moze owu przesunac albo moze jej nie byc?????jak jutro mojej sadystki nie bedzie to jade gdzie indziej niech mi wyrwa tego zeba bo juz wysiadam.

ja juz przy wiekszych bolach ratuje sie tylko ketanolem, inne mi srednio pomagaja, no jeszcze metafen daje rade w dawce 2-3 tabsy naraz

Lux ja biore 2 ketonale setki na raz,plus jakis ibuprom.bo ketonal sam nie daje rady juz.ale nie wiem czy to prawda ze owu przesuwa.R ma dzis mi paski owu kupic to sie okaze.w ostatnim cyklu idealnie mialam 15dc pozytywny

Fruzka ketonal to silny lek. Więc może i coś ci przestawić. Kobietom w ciazy tez on groźny.
I na zoladek szkodzi mocno więc bierz coś osłonowo dodatkowo.

reklama
Do góry