reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej hej:-)

Jestem w reszcie;-)

Luska kochana przykro mi, ale nie poddawaj sie, nabierz sil i walcz o swoje o szczescie, trzymam za Ciebie ogromne kciuki:tak:

Aschlee kochana za Ciebie tez trzymam ogromne kciuki i gratulacje:-). A z tym zapasem testow to piekny zbior niech czekaja na kolejne starania:-D

Mysia gratulacje:-)

Karola bedzie dobrze, glowka do gory i zmien lekarza:tak:

Ania_UK witaj:-)

Fruzka usmialam sie z tego termometru hehehehe:-D

Lux hehe pamietaj ze los bywa nieprzewidywalny i najlatwiej zajsc wtedy kiedy sie tego nie spodziewasz:-D

Julia bedzie dobrze kochana, zobaczysz krwiak sie wchlonie:tak:. 100 lat dla coreczki:-)

Lux wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a rodzina sie nie przejmuj, ja z matka nie rozmawiam od tylu lat, jestemsy dla siebie obce, mam tylko tate, a moj M tez ma taka rodzinke, ze trzymamy sie od nich z daleka, bo nie chce, aby tacy ludzie byli w naszej rodzinie

No jestem jestem. W dlugi weekend nie wyjezdzalismy i wypoczywalismy w domu, byla impreza u znajomych, potem grill u nas. Wczoraj zrobilam pycha ciacho, Pychotka sie zwie hehe pycha wlkasnie pochlonelam do kawy i czas sie brac do pracy po wolnym.;-)

Pogoda byla piekna w weekend, dzis chlodniej.:tak:

Milego dnia:-)

Lux kochanie nie tylko u Ciebie [emoji6] nie przejmuj sie wazne ze jestes szczesliwa,masz chlopa z ktorym Ci dobrze jeszcze chwila i bedzie Dzidzia a oni niech sie martwia co traca.Skoro wola zyc tak niz jak normalna rodzina...ich strata...nie pojmuje takiego zachowania no ale coz...ludzie sa rozni i tego sie nie zmieni.Gdyby ciagle mialy byc czepiania o wszystko,robienie pod gore i awantury to lepiej niech tych kontaktow nie ma...

Lux kochanie nie tylko u Ciebie [emoji6] nie przejmuj sie wazne ze jestes szczesliwa,masz chlopa z ktorym Ci dobrze jeszcze chwila i bedzie Dzidzia a oni niech sie martwia co traca.Skoro wola zyc tak niz jak normalna rodzina...ich strata...nie pojmuje takiego zachowania no ale coz...ludzie sa rozni i tego sie nie zmieni.Gdyby ciagle mialy byc czepiania o wszystko,robienie pod gore i awantury to lepiej niech tych kontaktow nie ma...

moj tata jest cudowny, zawsze mialam z nim super relacje, z matka zawsze bylo pod gorke :no: ona zaczela buntowac tate przeciwko mnie, a bo chlopa z biednej rodziny wzielam,, ze co on mi zapewni itp, a dajemy rade, ja ne musze miec kasy moich rodzicow, ich aut, co im po tym, skoro mijaja sie a tata ucieka wieczorami z domu na swoj warsztat i do pracy? wole to swoje zycie, moze sa rozne miesiace, sa rozne dni, sa klotnie z Tomkiem, ale jestem szczesliwa.

No widzisz i to sie liczy ze jestes szczesliwa.Tak jak piszesz co z tego ze ktos ma kase jak sie mija...no ale kazdy ma inne priorytety.Oczywiscie kasa tez jest wazna ale z tego co mowisz nic Wam nie brakuje wiec nie wiem o co chodzi...
A ze z biedniejszej rodziny to co....nie zasluguje ns milosc i szczescie?lepszy z biedniejszej rodziny a dbajacy o nia niz jakis biznesmenik ktory ma przed oczami tylko kase a rodzina daleko w tyle [emoji6]

Ostatnia edycja:
hej.Julka super ze krwiak się zmniejsza bedzie dobrze.
Lux 101latek :-) spelnienia marzeń.
Aschle rowerek świetny.
Jazza nie mów nić o cieście bo od rana za mna chodzi

a ja wek miałam dosc pracowity sianokosy u "teściów" całą sobote,na wieczór z młodym poszlismy na ryby,był tak wredny i pyskaty że miałam chec mu w tylek zajrzec,w niedziele rano poszlismy na grzyby jakie kozlaki piekne już są,póżniej znowu na ryby przez 2 godz ponad 120 ryb złowilismy :-) poskrobane i będą plywać w occie mniaaaaaaaaammmmmmm.
Dentysty dzis znowu nie ma zgrozo ile mozna urlopować

Asch chodzi o to, ze nie mamy duzego domu, auta 3-letniego, tylko duzo starsze, ze nie mamy 10 tys na miesiac, tylko 3,5,no naprawde duzo by wymieniac, cokolwiek robie jest zle, tragiczne itp :no:

Lux bo najważniejsze kochana w życiu to szczeście i rodzina,kasa wiadomo jest ważna ale nie może być ważniejsza od miłości.swietna matke masz nie ma co buuuuu......mineła się z instynktem????masakra wspólczuję Ci.

reklama
Lux bo najważniejsze kochana w życiu to szczeście i rodzina,kasa wiadomo jest ważna ale nie może być ważniejsza od miłości.swietna matke masz nie ma co buuuuu......mineła się z instynktem????masakra wspólczuję Ci.
no moja szanowna mamusia wywodzi sie z biednej rodziny, dziadek alkoholik, wiecznie awantury, gdyby nie tata to by nie miala tego wielkiego domu, ogrodu i tylu aut, a mi wypomina, ze Tomek z biednej rodziny, ze jego tata pil i sie powiesil, a nasze mamusie sie nie lubia szczerze, jak by mogly to by se oczy wydrapaly heh

Do góry