reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

madziolina pewnie sprzed tez swoje robi.RATUNKU !!!!!!!!!!jadlam orzechy i wyplułam zęba korzen zostal ja pier....jak boli juz jade na prochach i zaraz po scianach chodzic bede z bolu,dentysty boje się jak diabli to moja fobia ale do poniedzialku musze wytrzymac tylko jak???????????:no:wole rodzic niz miec bol zeba kur!!!!!!!! ALE ORZECHÓW NIE ZWYMIOTOWAŁAM CHOCIAŻ jak kanapki i pozniej pierogów ale marne pocieszenie POMOCY

reklama
sprobuje zasnac padam i ze zmeczenia i z bolu postaram się dać wam znac z rana co test wykazal,mam cichą nadzieje na chociaz bladziocha jednak czuje ze nawet go nie bedzie

Fruzka kurde ale mialas pecha:/ no niestety ja z dentysta mam podobnie:/ powinnam przed ciaza ponaprawiac ale strach:-(
jutro daj koniecznie znax&&&&&

Madziolina bedzie dobrze&&&&&&

Cytrynowa zazdroszcze urlopu;-) moze w przyszlym roku uda sie gdzies poleciec:-)

Fruzka odzywaj się jak tam. Pecha z tym zebem mialas.

Julia ja teraz sezon urlopiwy zaczynam. Teraz wyjeżdżam. Koniec lipca mama przyjeżdża i mam w pracy urlop. A w sierpniu chce do pl jechać i też urlop. Heh. Więc teraz to taki słaby pracownik ze mnie

moniusia to jest badanie fizykalno-morfologiczne wiec szczerze nie wiem,ale wez nie dosc ze glupio mi sie bylo pytac o to to ta jeszcze ze ma zrobic samogwalt ja co????????ona no konika zwalic hahahahaha rozesmialam sie w glos.śluzu to ja mam tez strasznie duzo ciagle mi mokro..tyle ze ja mam jakis mleczny bezwonny .a na sluz nic nie biore.jak mnie do jutra nie zaleje to z rana testuje,ale pewnie do was odezwe sie w poniedzialek,z rana jutro pierwsi goscie sie zjezdzaja a ja z robota jestem w czarnej ddddddddddddd.......... kiedy zaczynam cos robic to mi slabo nawet jak dluzej postoje juz by mnie zalalo i spokoj by byl a tak zaczynam miec nadzieję
No to znowu będziemy razem testować :) Mnie też śluz zalewa, że aż muszę z wkładkami chodzić. Jutro 32dc ja nie będzie okresu to testuję drugi raz. Mój tata ma urodzinowego grilla i muszę mieć pewność czy mogę poimprezować :D

julia widzę, że wpisałaś mnie na 28 czerwiec a ja nie dostałam jeszcze okresu więc ciężko określić następną datę... Wróżysz mi już kolejną datę testowanka ?:-D

Kamcia przepraszam:****
Ostatnio kiepsko z moja pamiecia:/

Dzieewczyny prosze Was zebyscie pisaly mi daty na priv;-);-);-);-)

Kamcia to teraz termin kiedy masz?
Oczyeiscie zycze ci pozytywa;-)

jedna krecha nawet cien cienia nie ma drugiej :no:wiec nie wiem o co chodzi juz,,juz teraz test klamac nie mogl

reklama
Do góry