madziolina pewnie sprzed tez swoje robi.RATUNKU !!!!!!!!!!jadlam orzechy i wyplułam zęba korzen zostal ja pier....jak boli juz jade na prochach i zaraz po scianach chodzic bede z bolu,dentysty boje się jak diabli to moja fobia ale do poniedzialku musze wytrzymac tylko jak???????????wole rodzic niz miec bol zeba kur!!!!!!!! ALE ORZECHÓW NIE ZWYMIOTOWAŁAM CHOCIAŻ jak kanapki i pozniej pierogów ale marne pocieszenie POMOCY
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
3mam kciuki fruzka!
Fruzka kurde ale mialas pecha:/ no niestety ja z dentysta mam podobnie:/ powinnam przed ciaza ponaprawiac ale strach:-(
jutro daj koniecznie znax&&&&&
Madziolina bedzie dobrze&&&&&&
Cytrynowa zazdroszcze urlopu;-) moze w przyszlym roku uda sie gdzies poleciec:-)
jutro daj koniecznie znax&&&&&
Madziolina bedzie dobrze&&&&&&
Cytrynowa zazdroszcze urlopu;-) moze w przyszlym roku uda sie gdzies poleciec:-)
cytrynowa_
Fruzka odzywaj się jak tam. Pecha z tym zebem mialas.
Julia ja teraz sezon urlopiwy zaczynam. Teraz wyjeżdżam. Koniec lipca mama przyjeżdża i mam w pracy urlop. A w sierpniu chce do pl jechać i też urlop. Heh. Więc teraz to taki słaby pracownik ze mnie
Julia ja teraz sezon urlopiwy zaczynam. Teraz wyjeżdżam. Koniec lipca mama przyjeżdża i mam w pracy urlop. A w sierpniu chce do pl jechać i też urlop. Heh. Więc teraz to taki słaby pracownik ze mnie
Kamcia2810
No to znowu będziemy razem testować Mnie też śluz zalewa, że aż muszę z wkładkami chodzić. Jutro 32dc ja nie będzie okresu to testuję drugi raz. Mój tata ma urodzinowego grilla i muszę mieć pewność czy mogę poimprezowaćmoniusia to jest badanie fizykalno-morfologiczne wiec szczerze nie wiem,ale wez nie dosc ze glupio mi sie bylo pytac o to to ta jeszcze ze ma zrobic samogwalt ja co????????ona no konika zwalic hahahahaha rozesmialam sie w glos.śluzu to ja mam tez strasznie duzo ciagle mi mokro..tyle ze ja mam jakis mleczny bezwonny .a na sluz nic nie biore.jak mnie do jutra nie zaleje to z rana testuje,ale pewnie do was odezwe sie w poniedzialek,z rana jutro pierwsi goscie sie zjezdzaja a ja z robota jestem w czarnej ddddddddddddd.......... kiedy zaczynam cos robic to mi slabo nawet jak dluzej postoje juz by mnie zalalo i spokoj by byl a tak zaczynam miec nadzieję
Kamcia2810
julia widzę, że wpisałaś mnie na 28 czerwiec a ja nie dostałam jeszcze okresu więc ciężko określić następną datę... Wróżysz mi już kolejną datę testowanka ?
reklama
madziolina_p
No teoretycznie powinien Ci pokazac dzien po terminie, choc Ty regularne masz takze poczekaj.
Podziel się: