Madziolina jakos cicha nadzieja mnie trzyma bo z mlodym po terminie @ mialam jedna kreske,jak mnie nie zaleje to zrobie bete,zab mnie napierdziela a tyle roboty mam zaraz na spowiedz do kosciola na probe a ja nic do jedzenia nie mam zrobionego na jutro.brzuch mnie cmi to moze poplyne dzis
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
No widzisz, wiec moze i tu po terminie bedzie, szczegolnie, ze masz regularne
cytrynowa_
Madziolina jakos cicha nadzieja mnie trzyma bo z mlodym po terminie @ mialam jedna kreske,jak mnie nie zaleje to zrobie bete,zab mnie napierdziela a tyle roboty mam zaraz na spowiedz do kosciola na probe a ja nic do jedzenia nie mam zrobionego na jutro.brzuch mnie cmi to moze poplyne dzis
E to ja z takim doswiadczeniem bym się nawet nie martwila negatywem przed terminem @.
U mnie temperatura spada troche zamiast rosnąc dalej. Pewnie dostane okres na wyjazd czyli 8 czerwca. Nie lubię
Tulam. @ na wyjazd to nic fajnego.
No ale póki jej nie ma jest szansa że nie bedzie
Kamcia2810
U mnie też dalej jedna kreska ;/ Fruzka bardzo możliwe, że u ciebie stres robi swoje. Spuchłam i wywaliło mi brzuch więc okres będzie albo dzisiaj albo jutro. No trudno
julia datę podam jak już dostanę @
Mąż dzisiaj pojechał do Katowic na rajdy, jutro pojedzie do Będzina a my same ;/ Zaraz ubiorę małą i pójdziemy do rodziców na działkę bo ładna pogoda jest. Pogrillijemy, popijemy :-) A jutro mamy festy na rynku z okazji dnia dziecka - jutro Emilka pobaluje hehe
julia datę podam jak już dostanę @
Mąż dzisiaj pojechał do Katowic na rajdy, jutro pojedzie do Będzina a my same ;/ Zaraz ubiorę małą i pójdziemy do rodziców na działkę bo ładna pogoda jest. Pogrillijemy, popijemy :-) A jutro mamy festy na rynku z okazji dnia dziecka - jutro Emilka pobaluje hehe
Fruzka, kamcia, trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszły
Ja sobie zamówiłam przez neta testy owulacyjne, dzisiaj przyszły :-) nigdy nie robiłam jeszcze ale chcę sprawdzić czy wogóle będzie owulacja.
Mój się śmieje że ześwirowałam że już jakieś testy kupuje
Tak poza tym to dzisiaj już lepiej, wczoraj miałam masakrę, ból brzucha prawie dwa dni i potop...
Ja sobie zamówiłam przez neta testy owulacyjne, dzisiaj przyszły :-) nigdy nie robiłam jeszcze ale chcę sprawdzić czy wogóle będzie owulacja.
Mój się śmieje że ześwirowałam że już jakieś testy kupuje
Tak poza tym to dzisiaj już lepiej, wczoraj miałam masakrę, ból brzucha prawie dwa dni i potop...
Aliszia moj maz tez zawsze sie smial ze mnie i z moich metod ;-)
Dziewczyny na nadal zaciskam za Was kciuki;-)&&&&
A my dzis jedziemy do znajomych zobaczyc ich synka 2 miesiecznego;-) a corka z rowiesniczka sie pobawi;-)
Ja sie czuje bardzo dobrzr ale w koncu to 5 tc wiec jeszcze chwila i w kosc dostane;-) plamienia sa mniejsze;-)
Dziewczyny na nadal zaciskam za Was kciuki;-)&&&&
A my dzis jedziemy do znajomych zobaczyc ich synka 2 miesiecznego;-) a corka z rowiesniczka sie pobawi;-)
Ja sie czuje bardzo dobrzr ale w koncu to 5 tc wiec jeszcze chwila i w kosc dostane;-) plamienia sa mniejsze;-)
madziolina_p
Ja sie czuje dobrze, choc troche slabo, teraz po sprzatnieciu z kurzu calego mieszkania i umyciu podlog padlam i troche mi niedobrze.
reklama
Podziel się: