reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Madziolina jakos cicha nadzieja mnie trzyma bo z mlodym po terminie @ mialam jedna kreske,jak mnie nie zaleje to zrobie bete,zab mnie napierdziela a tyle roboty mam zaraz na spowiedz do kosciola na probe a ja nic do jedzenia nie mam zrobionego na jutro.brzuch mnie cmi to moze poplyne dzis

reklama
U mnie temperatura spada troche zamiast rosnąc dalej:(. Pewnie dostane okres na wyjazd czyli 8 czerwca. Nie lubię

Madziolina jakos cicha nadzieja mnie trzyma bo z mlodym po terminie @ mialam jedna kreske,jak mnie nie zaleje to zrobie bete,zab mnie napierdziela a tyle roboty mam zaraz na spowiedz do kosciola na probe a ja nic do jedzenia nie mam zrobionego na jutro.brzuch mnie cmi to moze poplyne dzis

E to ja z takim doswiadczeniem bym się nawet nie martwila negatywem przed terminem @.

U mnie temperatura spada troche zamiast rosnąc dalej:(. Pewnie dostane okres na wyjazd czyli 8 czerwca. Nie lubię

Tulam. @ na wyjazd to nic fajnego.
No ale póki jej nie ma jest szansa że nie bedzie

U mnie też dalej jedna kreska ;/ Fruzka bardzo możliwe, że u ciebie stres robi swoje. Spuchłam i wywaliło mi brzuch więc okres będzie albo dzisiaj albo jutro. No trudno :-p
julia datę podam jak już dostanę @

Mąż dzisiaj pojechał do Katowic na rajdy, jutro pojedzie do Będzina a my same ;/ Zaraz ubiorę małą i pójdziemy do rodziców na działkę bo ładna pogoda jest. Pogrillijemy, popijemy :-) A jutro mamy festy na rynku z okazji dnia dziecka - jutro Emilka pobaluje hehe

Fruzka, kamcia, trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszły :tak:
Ja sobie zamówiłam przez neta testy owulacyjne, dzisiaj przyszły :-) nigdy nie robiłam jeszcze ale chcę sprawdzić czy wogóle będzie owulacja.
Mój się śmieje że ześwirowałam że już jakieś testy kupuje :-D

Tak poza tym to dzisiaj już lepiej, wczoraj miałam masakrę, ból brzucha prawie dwa dni i potop...

Aliszia moj maz tez zawsze sie smial ze mnie i z moich metod ;-)

Dziewczyny na nadal zaciskam za Was kciuki;-)&&&&

A my dzis jedziemy do znajomych zobaczyc ich synka 2 miesiecznego;-) a corka z rowiesniczka sie pobawi;-)

Ja sie czuje bardzo dobrzr ale w koncu to 5 tc wiec jeszcze chwila i w kosc dostane;-) plamienia sa mniejsze;-)

reklama
Do góry