reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej. Pisze posta po raz trzeci. Moze teraz go nie wetnie. Jestem juz po zabiegu. Chyba wszystko ok. Usunęli ponoć czestoskurcz w 98 %. Od poniedziałku zaczynam brać kwas foliowy. Pozdrawiam.

reklama
Misia zdrowiej szybciutko i wracaj do nas migusiem.

Zrobilam hybrydy na lapkach i nozkach. Henne na brwi. Pranie, pozmywalam i teraz czas się szykować. Mój mnie dziś gdzieś zabiera

Aliszia a dlatego ciaza ma 5 tc bo ja w 30 dc owu mialam... niby od @ jest 7 tc ale 2 tyg. To duzo;-)

Misia super teraz mozecie dzialac;-)

Cytrynowa milego wieczorku kochana;-)

Julia już łapię heh :-D

Misia to super, powodzenia, teraz już tylko z górki :tak:

Cytrynowa, jakie romantico, miłej zabawy :-)

Ja posprzątałam, wszystko porobione mam, teraz relax, film i chrupki a co :-)

Miłego wieczorku :-)

Dziewczyny takie romantico ze będzie z nami przyjaciel mojego ze swoją dziewczyną.
Cała romantycznosc mi uciekla

:happy:Impreza we 4 tez może byc fajna. A potem może byc romantycznie;)

A mi temperatura jednak znowu zaczęła rosnąć i znowu nadzieja;)

Zaraz budzę dziecko bo sobie zawodu judo wymyslił;)

reklama
Do góry