reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Moniusia powiedz mi gdzie musiał mąż nasienie oddac w domu czy w labolatorium ???i ile przed musial byc sez przytulanek?pytam bo moj chce iść na badania

reklama
Madziolina spokojnie przeciez to 4 tydzien jest wiec wiadomo ze nic nie bedzie widzial,glowa do gory napewno beta piekna bedzie

moniusia kochana dorze ze juz znacie przyczyne! Teraz do androloga i co dalej? Moze lekami idzie podniesc jakosc;-) trzymam xkiuki za Was

Madziolina a tak sie martwilas z praca widzisz wszystko sie uklada;-)
Kochana prosze sie niestresowac! Ma prawo jeszcze niewidac! Bedzie dobrze zobaczysz!
Zrob jutro bete, jak urosla bedziesz spokojniejsza do wizyty;-)

fruzka, musiał w laboratorium. bo by mamy daleko do Wro i nie dałoby rady. Od sexu musi upłynąć przynajmniej 3 dni, ale nie więcej niż 7.

Nie wiem czy to się da poprawić, in vitro jakąś tam metodą pozwala na wyłapanie tych najlepszych.. a tych ma tylko dwa.. większość nieprawidłowo zbudowanych, o małej żywotności, wszystko normalnie zwala z nóg.. w szoku jestem.. M jest tak załamany, że nie che ze mną rozmawiać..

Moniusia musiałam napisać chociaż się nie znamy...nie trać nadzieji..staraczki 2014 znają moją historię...mój mąż w październiku odebrał wyniki nasienia...bardzo słabe...3mln/ml i 2% o prawidłowej budowie...byliśmy juz u androloga a ja w listopadzie odkryłam że jestem w ciązy...a też aby in vitro miało nam pomóc...poczytaj w necie o witaminach niech mąż bierze...niech zbada poziom hormonów może leki pomogą...trzeba wierzyć !!!!!!

reklama
Dziewczyny..

My poznaliśmy powód czemu dalej się nie udaje..

M odebrał wyniki.. strasznie słabo..

Jutro dzwonię do kliniki, lecimy na in vitro...

Boże, gdybyśmy wiedzieli to wcześniej...

Jak znacie przyczynę to możecie z nia walczyć.

Ja nie mam dobrych wiesci, choc sama nie wiem... Bylam u gina na usg, nic nie widzial, tylko cialko zolte, i powiekszone endometrium, pow ze nieraz w tym czasie nie widac, a nieraz widac. Mam w przyszlym tyg zrobic hcg, a jak uroslo to za 2 tyg na usg. Wyszlam stamtad i sie poryczalam.

Ej ej ej. Jest cialko zolte. Jest powiekszone endometrium. Wyniki bety tez byly niezle. To czym sie martwisz? Po prostu jestes na samym starcie i jeszcze moze byc nic nie widac. Zobaczysz ze za dwa tygodnie będzie już widac mala fasolke.

fruzka, musiał w laboratorium. bo by mamy daleko do Wro i nie dałoby rady. Od sexu musi upłynąć przynajmniej 3 dni, ale nie więcej niż 7.

Nie wiem czy to się da poprawić, in vitro jakąś tam metodą pozwala na wyłapanie tych najlepszych.. a tych ma tylko dwa.. większość nieprawidłowo zbudowanych, o małej żywotności, wszystko normalnie zwala z nóg.. w szoku jestem.. M jest tak załamany, że nie che ze mną rozmawiać..

Dla niego to cios w kolano. Faceci maja swoja dume a takie wyniki zawsze ich zasmucaja.
Musisz teraz go wspierac. I koniecznie musicie iść na konsultacje. Musisz go dopingowac. Moze leki plus jakas dieta na poprawe nasienia. Jak pisalam wyzej. Znając wroga możesz z nim walczyć.

Do góry