reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

musze sie pochwalic moj syn zdał egzamin i 31maja jego komunia.dla mnie bez sensu nie dosc ze i tak caly katechizm zaliczyl to na koniec egzamin ale dal rade

reklama
musze sie pochwalic moj syn zdał egzamin i 31maja jego komunia.dla mnie bez sensu nie dosc ze i tak caly katechizm zaliczyl to na koniec egzamin ale dal rade

Teraz to wymyslaja i tak pozniej wiekszosc sie zapomina.Dla dziecka to stres niepotrzebny...
Gratuluje to juz ma z glowy;-)

Hej

Madziolina Nusia ma racje;-) mnie delikatnie chwilami bolal brzuch jak na @.
Ja tak sie ciesze ze wszystko z takiego totalnego zaskoczenia bylo! I jednsk psychika duzo daje w zajsciu w ciaze!!!

Jestem ciekawa jak bede sie czuc??!! Dla kazda dotychczasowa ciaza byla inna, i z corka najlepszy mialam poczatek i udalo sie;-) poprzednia byla straszna!

Jazza i co gdzies powedrowaliscie?;-) jutro wolne cos w planach masz?;-)

Zrobilam pink test i bardzo cienka i jasna kreska, ale widoczna, oczywiscie nie powstrzymalam sie, zeby zrobic i pre test, na ktorym wyszedl doslownie cien cienia, eh
Wiem, ze to inne firmy testow, ale nie powinna byc ta kreska ciemniejsza niz wczoraj?

Zrobilam pink test i bardzo cienka i jasna kreska, ale widoczna, oczywiscie nie powstrzymalam sie, zeby zrobic i pre test, na ktorym wyszedl doslownie cien cienia, eh
Wiem, ze to inne firmy testow, ale nie powinna byc ta kreska ciemniejsza niz wczoraj?
ja też tak miałam że z dnia na dzień ta kreska nie ciemniała po dwóch dniach była lekko ciemniejsza a najmocniejsza była po ok. 4 dniach.
wrzucę fotki moich testów

Załączniki

• aa00.jpg
    aa00.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 62
na zdjęciu jest drugi i ostatni robiony test, pierwszy był negatywny wiec go wywaliłam,
w pomiędzy jeszcze robiłam ale wychodziły podobnie jak ten pierwszy na zdjęciu i lekko ciemniejsze w kolejnych dniach...wszystkie robione po terminie @

Madzia kreska jest. Poczekaj jeszcze do środy to zobaczysz wielką kreche. Teraz jest wcześnie i bety we krwi masz jeszcze malo jak dla testu. A
Patrzylas na czułość?

hej.cytrynowa jakby nie zdal egzaminu to ksiadz do komunii by nie dopuscil. kurde w srode skonczyl brac antybiotyk byl na nim 10 dni i juz wczoraj znowu goraczka.....czyli szkarlatyna grasuje jeszcze w organizmie :crazy:

reklama
hej.cytrynowa jakby nie zdal egzaminu to ksiadz do komunii by nie dopuscil. kurde w srode skonczyl brac antybiotyk byl na nim 10 dni i juz wczoraj znowu goraczka.....czyli szkarlatyna grasuje jeszcze w organizmie :crazy:

I dziecko czeka kolejny rok na egzamin? Czy jak? Jak wytłumaczyć dzieciom ze Jasio nie idzie z nimi do komunii w tym roku tylko pójdzie za rok? Przecież to glupota. Za moich czasow to tylko zaliczania z katechizmu na religii były. A nie egzaminy. Głupota glupota glupota.
Zdrowka mu zycze. Niech się szybko wykuruje.

Jejku... Muszę wstawać a tak mi się nie chce...

Do góry