reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Na 3.02, a 2.02 sa uro szwagra hihi
milenia84
No to mi na wychodzi 01.02. albo 02.02. - różne kalkulatory różnie mi to pokazują. To będziemy się męczyć w tym samym czasie. A do lekarza już idziesz czy czekasz cierpliwie aż serducho zacznie bić? Bo ja chyba poczekam.. Pamiętam jak w poprzedniej ciąży pobiegłam zaraz a lekarz mówi: jest pęcherzyk pusty, albo coś z tego będzie, albo pozostanie pusto... Miałam wtedy strrrasznie długie dwa tygodnie w oczekiwaniu na kolejną wizytę.
Właśnie zwróciłam uwagę na bladą kreseczkę na Twoim teście, może my mamy jakoś później owulkę czy co ?
Właśnie zwróciłam uwagę na bladą kreseczkę na Twoim teście, może my mamy jakoś później owulkę czy co ?
madziolina_p
Wiesz ja mam do @ jeszcze 2 dni, wiec moze stad ta blada kreska. Jak mi dzisiejsza beta wyjdzie to powtorze we wtorek i jak w srode wyniki beda ok to ide do gina po zasw o ciazy, bo umowe jedna w pracy mam do 30.05
madziolina_p
Jestem z Ciebie fruzka dumna!
milenia84
fruzka podziwiam... ja to taki niecierpliwiec jestem, muszę wiedzieć już, teraz, natychmiast, najlepiej zaraz po przytulankach Ostatnio zamówiłam test przez internet i powiem Wam, jest to jakaś metoda, bo musiałam poczekać aż przyślą, a kupować drugiego w aptece przecież nie ma sensu hihi ale i tak przyszedł na 4 dni przed miesiączką no i stąd te blade kreski chyba
milenia ja mialam jazde w zeszlym miesiacu zrobilam test chyba 4 dni przed @wyszedl bladzior a @ przyszla w terminie wiec sie boje,ale wlasnie zamowilam na allegro testy i tak policzylam ze sroda czwartek przyjda dopiero bo przesylke wzielam zwykla :-) bylam dzis u siebie w labolatorium zapytac o bete baba wywalila mi z tekstem ze jak mi sie @ spozni ok dwa tyg dopiero bete moge zrobic po****wszy babke chyba.....
reklama
Podziel się: