reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
No to mi na wychodzi 01.02. albo 02.02. - różne kalkulatory różnie mi to pokazują. To będziemy się męczyć w tym samym czasie. A do lekarza już idziesz czy czekasz cierpliwie aż serducho zacznie bić? Bo ja chyba poczekam.. Pamiętam jak w poprzedniej ciąży pobiegłam zaraz a lekarz mówi: jest pęcherzyk pusty, albo coś z tego będzie, albo pozostanie pusto... Miałam wtedy strrrasznie długie dwa tygodnie w oczekiwaniu na kolejną wizytę.
Właśnie zwróciłam uwagę na bladą kreseczkę na Twoim teście, może my mamy jakoś później owulkę czy co ?

jestem dumna z siebie bylam w rossmanie mialam nawet test w reku i go nie kupilam,stwierdzilam ze to wyrzucanie kasy w bloto i czekam do @ jak nie przyjdzie w terminie to zrobie dopiero

Wiesz ja mam do @ jeszcze 2 dni, wiec moze stad ta blada kreska. Jak mi dzisiejsza beta wyjdzie to powtorze we wtorek i jak w srode wyniki beda ok to ide do gina po zasw o ciazy, bo umowe jedna w pracy mam do 30.05

fruzka podziwiam... ;) ja to taki niecierpliwiec jestem, muszę wiedzieć już, teraz, natychmiast, najlepiej zaraz po przytulankach ;) Ostatnio zamówiłam test przez internet i powiem Wam, jest to jakaś metoda, bo musiałam poczekać aż przyślą, a kupować drugiego w aptece przecież nie ma sensu hihi ale i tak przyszedł na 4 dni przed miesiączką no i stąd te blade kreski chyba

milenia ja mialam jazde w zeszlym miesiacu zrobilam test chyba 4 dni przed @wyszedl bladzior a @ przyszla w terminie wiec sie boje,ale wlasnie zamowilam na allegro testy i tak policzylam ze sroda czwartek przyjda dopiero bo przesylke wzielam zwykla :-) bylam dzis u siebie w labolatorium zapytac o bete baba wywalila mi z tekstem ze jak mi sie @ spozni ok dwa tyg dopiero bete moge zrobic:szok: po****wszy babke chyba.....

reklama
O kurde, na kasę chorych? Bo może im żal 5 zł na pacjenta przeznaczyć? Dziwne.. z choinki sie urwała.

Do góry