reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
No to jeszcze lepiej. O masakra co oni z tym porobili...
Muszę wstac ;( pranie wstawić. Śniadanko zjesc. Dom ogarnac i kolacje zrobić. Bo dziś goście.
Muszę wstac ;( pranie wstawić. Śniadanko zjesc. Dom ogarnac i kolacje zrobić. Bo dziś goście.
cytrynowa_
U mnie dziś słońce świeci. Ale jak otworzyłam okno to zimnem powiało
Hej hej :-)
Julia, napewno będzie dobrze, musi być. W UK niestety trzeba pracować do końca ciąży, nie opłaca się na zwolnienie iść.
Mnie od wczoraj cycki bolą, ale przy dotyku i chodzeniu , no i wyskoczył mi ogromy pryszcz na środku czoła
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ale jeszcze 8 dni do @, zobaczymy...
A pogoda u mnie taka,że tylko spać sę chce, zimno, pochmurno...
Ale jeszcze miesiąc i do Pl na tydzien lecę :-)
Julia, napewno będzie dobrze, musi być. W UK niestety trzeba pracować do końca ciąży, nie opłaca się na zwolnienie iść.
Mnie od wczoraj cycki bolą, ale przy dotyku i chodzeniu , no i wyskoczył mi ogromy pryszcz na środku czoła
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ale jeszcze 8 dni do @, zobaczymy...
A pogoda u mnie taka,że tylko spać sę chce, zimno, pochmurno...
Ale jeszcze miesiąc i do Pl na tydzien lecę :-)
cytrynowa_
Aliszia jak Ci dobrze. Do pl jedziesz. Ja dopiero sierpien/wrzesien
cytrynowa ja muszę, w lutym byłam, poszłam do dentysty i okazało się że mam parę ząbków do leczenia, w tym jeden kanałowo, dla tego lecę na tydzień, porobić co trzeba i przy okazji rodzinę odwiedzić :-) a tak to miałam w planach dopiero wrzesień.
milenia84
Widzę Wasze podwójne kreseczki i też się pochwalę
Test zrobiony w czwartek, a jutro planowana @.
Brzuch boli jak na @ właśnie i mam jakieś schizy... Jakby jednak nie zechciała przyjść to powtórzę test w poniedziałek, może będzie ładniejsza kreseczka.
Dziewczyny, pamiętam że w pierwszej ciąży bolały mnie sutki mega, a teraz nic... Kiedy ten ból się pojawia?
Brzuch boli jak na @ właśnie i mam jakieś schizy... Jakby jednak nie zechciała przyjść to powtórzę test w poniedziałek, może będzie ładniejsza kreseczka.
Dziewczyny, pamiętam że w pierwszej ciąży bolały mnie sutki mega, a teraz nic... Kiedy ten ból się pojawia?
Załączniki
reklama
Hej
Ja juz w domku, wrocilam z pracy jeden dzien wolnego i z powrotem praca ale mam nadzieje ze tylko 4 dni i wolne;-)
Milenia84 gratuluje kochana! Piekny test
Dziewczyny co z Wami? Taka cisza? Duzo dziewczyn sie wykruszylo:/
Ja juz w domku, wrocilam z pracy jeden dzien wolnego i z powrotem praca ale mam nadzieje ze tylko 4 dni i wolne;-)
Milenia84 gratuluje kochana! Piekny test
Dziewczyny co z Wami? Taka cisza? Duzo dziewczyn sie wykruszylo:/
Podziel się: