reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

cytrynowa tak wtedy idzie za 2 lata bo u nas komunie sa co 2 lata bo malo dzieci jest.to nie wstawaj dzien dziecka sobie zrob :)

reklama
No to jeszcze lepiej. O masakra co oni z tym porobili...

Muszę wstac ;( pranie wstawić. Śniadanko zjesc. Dom ogarnac i kolacje zrobić. Bo dziś goście.

Hejo

Ja jeszcze troche i do pracy...dzis cieplutko ze sie normalnie niechce isc...ale jeszcze dzis i pare dni i lece na urlop i mam nadzieje ze vedzie dobrze i bede mogla isc na zwolnienie...

Hej hej :-)

Julia, napewno będzie dobrze, musi być. W UK niestety trzeba pracować do końca ciąży, nie opłaca się na zwolnienie iść.

Mnie od wczoraj cycki bolą, ale przy dotyku i chodzeniu , no i wyskoczył mi ogromy pryszcz na środku czoła :wściekła/y: :-D

Ale jeszcze 8 dni do @, zobaczymy...

A pogoda u mnie taka,że tylko spać sę chce, zimno, pochmurno...

Ale jeszcze miesiąc i do Pl na tydzien lecę :-)

cytrynowa ja muszę, w lutym byłam, poszłam do dentysty i okazało się że mam parę ząbków do leczenia, w tym jeden kanałowo, dla tego lecę na tydzień, porobić co trzeba i przy okazji rodzinę odwiedzić :-) a tak to miałam w planach dopiero wrzesień.

Widzę Wasze podwójne kreseczki i też się pochwalę ;) Test zrobiony w czwartek, a jutro planowana @.
Brzuch boli jak na @ właśnie i mam jakieś schizy... Jakby jednak nie zechciała przyjść to powtórzę test w poniedziałek, może będzie ładniejsza kreseczka.

Dziewczyny, pamiętam że w pierwszej ciąży bolały mnie sutki mega, a teraz nic... Kiedy ten ból się pojawia?

Załączniki

• IMG_3016.jpg
    IMG_3016.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Hej

Ja juz w domku, wrocilam z pracy jeden dzien wolnego i z powrotem praca ale mam nadzieje ze tylko 4 dni i wolne;-)

Milenia84 gratuluje kochana! Piekny test

Dziewczyny co z Wami? Taka cisza? Duzo dziewczyn sie wykruszylo:/

Do góry