reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Siedzę dzisiaj jak na szpilkach. Przyjdzie @ czy nie ;)
Taka blada ta kreseczka. W ogóle było tak, że nakropiłam test i patrzę - nic się nie dzieje. Poszłam coś w domu porobić, w między czasie już sobie planowałam, że do fryzjera muszę iść pofarbować włosy, że się pobawię na weselu, na które zaraz idę, wracam do łazienki.. patrzę... i nie wierzę. Dalej to do mnie nie dociera ;)

Trzeba by się wybrać dziś na wybory... a taka beznadziejna pogoda u nas :crazy:

Milenia trzymam &&&&&

madziolina kochana ja wierze ze jest ok i masz juz dzidzie w sobie:)

Ja chyba przyspiesze wizyte, jesli znow znajde cos brazowego, pewnie dpotrzebuje luteine lub Duphaston

cześć dziewczyny ja tu nowa :-) ale staram się tak jak Wy. Zrobiłam dzis test rano...negatyw ale chyba troche za wczesnie bo okres mam mieć 27 lub 28 maj. Jutro wizyta u gina pewnie nic nie bedzie widział polece na beta hcg ale trace nadzieje pomału. Zrobiłam swój nowy temat w "staramy się " tam opisałam Wam wiecej z moich starań.Cieszę sie że do Was dołączyłam, czuję że tu dostane wieksze wsparcie niż u rodziny czy znajomych.

wydawało mi się, ze pisałąś, że masz 2 testy ;). bedzie dobrze. Tak jak kiedyś napisałąs, maj jest twój ;)
Ciekawe czy mi się uda i będę dokładnie tak samo jak w pierwszej ciąży ;)

reklama
Do góry