reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Fruzka dzielna dziewczyna;-)

Madziolina nie powtarzalam bo u mnie 45zl:/ a jechac dalej mi sie niechce bo do pracy na popoludnie chodze!

reklama
madziolina gratulacje !!;)) ja juz za pozno wstalam ,ale lece za chwilke do rossmana po tescik i jutro testuje ;) a noz widelec wyjdzie mi tak jak Tobie;)

Zobacz załącznik 689983

witam. Pierwszy test z wtorku a ten drugi dzisiejszy;-)

Madziolina trzymam &&&& za wyniki!!!

Xaraz doczytam i napisze reszte
śliczne kreseczki jeszcze raz gratuluję:-)
Madziolinka, a na kiedy termin by wychodził? Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie :)
fajnie jest was coraz więcej i oby tak dalej.Milenia gratuluję:-)
milenia ja mialam jazde w zeszlym miesiacu zrobilam test chyba 4 dni przed @wyszedl bladzior a @ przyszla w terminie wiec sie boje,ale wlasnie zamowilam na allegro testy i tak policzylam ze sroda czwartek przyjda dopiero bo przesylke wzielam zwykla :-) bylam dzis u siebie w labolatorium zapytac o bete baba wywalila mi z tekstem ze jak mi sie @ spozni ok dwa tyg dopiero bete moge zrobic:szok: po****wszy babke chyba.....
to chyba jakiś żart babka niepoważna jakaś jest

u mnie beta 25zl dlatego bylam zapytac bo wiecej co miesiac na testy wydaje :).kurde krzyż mnie boli brzuch cmi jak na @ i jakies plamki krwi byly,myslalam ze mnie zaleje czerwona mery ale nic nie ma puki co.

madziolina nie wiem nie chce robic sobie nadziei.....biegam co raz do wc bo mam wrazenie ze leci ze mnie ale nic nie ma,tylko uczucie ze mam mokro....a ja jak dostaje @ to odrazu chlup z grubej rury nie patyczkuje sie franca ze mna jeszcze 8 dlugich dni przedemna,ehh przespalabym je

Julia piekny test kochana:-D

Madziolina bedzie dobrze i tylko tak trzeba myslec:tak:

Fruzka dzielna jestes bardzo i trzymam kciuki aby @ nie przyszla:tak:

Ja za 30 minutek wychodze do domciu, no moze gdzies sie powloczymy :-)

Mnie to wlasnie troche brzuch boli jak na @
pamietam ze mnie tez tak brzusio bolal i balam sie ze @jednak przyjdzie mimo ze test byl pozytywny

madziolina nie wiem nie chce robic sobie nadziei.....biegam co raz do wc bo mam wrazenie ze leci ze mnie ale nic nie ma,tylko uczucie ze mam mokro....a ja jak dostaje @ to odrazu chlup z grubej rury nie patyczkuje sie franca ze mna jeszcze 8 dlugich dni przedemna,ehh przespalabym je
Trzymam mocno za Ciebie kciuki:-)

reklama
Mnie to wlasnie troche brzuch boli jak na @
pamietam ze mnie tez tak brzusio bolal i balam sie ze @jednak przyjdzie mimo ze test byl pozytywny

Trzymam mocno za Ciebie kciuki:-)

Do góry