reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
julia: życie jest jak pudełko czekoladek...nigdy nie wiesz na co trafisz :D:D:D Ale piękny test :D No no &&&&&&&&&&& kochana, żeby to było to :D Leć na betę!!! :D A co do M to może nie będzie tak źle...w końcu wszystkiego nie da się przewidzieć i zawsze jest szansa...Będzie dobrze!

jazza: też miałam colesława ostatnio :) A z mięsem to prawda. My też się staramy jeść tak, żeby wszystko dostarczać do organizmu. Ja mogłabym żyć bez mięsa, ale mój TŻ nie bardzo :D Wszystko jest dla ludzi przecież :D

lux: biedne maleństwo, że tak szybko musi sobie żyć bez mamusi...ale życie, co poradzić :( Na szczęście mama niedługo wróci.

moniusia: przyjemnego spotkania z koleżanką :) Wiadomo, że zawsze łatwiej się rozmawia z tymi ludźmi którzy doświadczają podobnych problemów co my. Zawsze to szybciej się kogoś zrozumie. A jak tam pisanie pracy?

U mnie 9dc, za oknem pogoda w kratkę. Raz słońce, raz deszcz, raz wiatr.
Głowa nadal boli, ale już zdecydowanie mniej niż wczoraj więc jest poprawa. Zapodam jeszcze ze 2 kolejki inhalacji później i będzie git. Pranie się robi, już 2 dzisiaj...musi wyschnąć przed pakowaniem :)

Julia, nawet nie wiesz jak się cieszę :):):)

Udanego dnia :)

Ostatnia edycja:
No Julia to ładny brak owulacji masz oj teraz przez kolejne miesiace ani okresu ani owulki hihihi gratuluje bardzo,fajnie coraz wiecej dwupaków jest.
u nas lepiej chyba,zobaczymy co czas pokaze.ja wpadam ze skrajnosci w skrajnosc w zeszlym miesiacu mialam parcie na dziecko,a teraz wrecz nie chce,moze przez sytuacje z R.jeszcze przytylam duzo i mnie to doluje i mam chec na diete,ale z nia musze czekac do terminu @.

Podpowiedźcie mi moje drogie, bo 1.06. idę do chrześnicy na dzień dziecka.. ma pół roczku. Co jej kupić? Nie chcę chyba zabawek, bo ma tego tyle, ubranek też.. myślałam o jakiś praktycznych rzeczach.. jakiejś pace chusteczek nawilżanych, teraz są dada w promocji w biedronce duża fajna paczka i o dużej paczce pampersów no i co do tego jeszcze?

reklama
Do góry