reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jugoslawa ja jestem przerazona !!!!!
Musze wytrzymac jeszcze pare dni w pracy, przyjaviolka mi pomoze bo praca nie sprzyja kobietom w ciazy:/

Kochane dziekuje ale do mnie nie dochdzi!
Wlasnie czekam na pobranie krwi...

A wiedzie ze suwak mi pokazuje 7 tydz???!!! No bo ostatnia @ 7 kwietnia

reklama
madziolina, a coś jeszcze takiego większego? Poradź coś z doświadczenia :)

julia, no to super, zaraz się zacznie 3 m-c :p

No właśnie też tak myślałam, że najprędzej to. I jeszcze nie pije cyca, więc może mleko, to też drogie i się przyda. Hmm no nie wiem :)

kosmetyki zawsze sie przydaja :-)
mykam do malej, bo sie przebudza, potem napisze :-)
od dzieciakow mam znow wolne, niby jutro bede potrzebna

Moniusia cos przydatnego mozesz kupic;-) albo zestaw talerzyk z sztuscami dla maluvha, albo fartuszek do jedzenia;-)

Madziolina kolo 18 maja byv...z pracy Wam nadam..

Jezu u mnie beta 45zl!!!!!! Drugiej chyba niezrobie:/

Witam.....nieśmiało....
Można dołączyć?
Jak widać na paseczku....za 2 tygodnie rozpoczynam staranka....no chyba że okaże się że w tym miesiącu coś udało nam się przez przypadek zmajstrować :-D

Podpowiedźcie mi moje drogie, bo 1.06. idę do chrześnicy na dzień dziecka.. ma pół roczku. Co jej kupić? Nie chcę chyba zabawek, bo ma tego tyle, ubranek też.. myślałam o jakiś praktycznych rzeczach.. jakiejś pace chusteczek nawilżanych, teraz są dada w promocji w biedronce duża fajna paczka i o dużej paczce pampersów no i co do tego jeszcze?

Może właśnie jakiś zestaw do kapieli? Jakieś płyn do mycia, miekki reczniczek i kaczuszka? Kiedyś widziałam takie zestawy w jakimś sklepie. Ale teraz już nie pamiętam gdzie.

Jugoslawa ja jestem przerazona !!!!!
Musze wytrzymac jeszcze pare dni w pracy, przyjaviolka mi pomoze bo praca nie sprzyja kobietom w ciazy:/

Kochane dziekuje ale do mnie nie dochdzi!
Wlasnie czekam na pobranie krwi...

A wiedzie ze suwak mi pokazuje 7 tydz???!!! No bo ostatnia @ 7 kwietnia

No prosze a może ovu była pozniej niż się wszystkim wydaje. I temu lekarz nie widział.

reklama
Chyba kupię do pampersów i tych chusteczek taką myszkę minnie interaktywną, wydaje się być ciekawa, jak na poczatku nie będzie chciała to później może do niej sięgnie. Trochę droga, ale wszystko co tańsze to takie jakieś.. Dzięki za rady ;**

Do góry