reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Moniusia obejdzie sie zobaczysz;-)
Ja mam testowac? Hihi no jak temp niespadnie jutro to to zrobie, dla formalnosci;-)
nie sadze by nagle sie udalo jak sie tyle nie udawalo...

Anula kochana co tam u Ciebie? Jak sie czujesz?

Ja zaraz do pracy jade...jutro mialam miec wolne ale ze mam szkolenie i potrzebna tam jest jutro osoba a ze wolny jest tam wakat to chce sie wykazac;-)

reklama
spacerek zaliczony, zjem zupke, mala dostani sloiczek i pojdziemy znow na dwor
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
aha i dowiedzialam sie, ze mam wolne w pracy u trojki urwisow dzis
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Julia, ehhh mam nadzieję :))) uda sie kochana, masz już córę, więc na pewno się uda prędzej czy później! :*

lux, hehe masz się z tymi dzieciorkami, nie wkurza Cię to, że zajmujesz się takim małym?

Skończyła mi się @. Właściwie trwała 2 dni. W ogóle przechodzi mi przez myśl poronienie wczesne, bo te 2 kreski na teście, przez chwilę, ale były.. 2 dni o wiele bardziej mocnego krwawienia niż zawsze i piekielny ból brzucha, jakby mnie tam piekło i rozrywało, nie taki jak na @, dzisiaj już nic nie ma, KOMPLETNIE.. Jak myślicie, mówić o tym ginowi? Właściwie to prawie jestem pewna, że tak mogło być.. przez te 2 kreski w sumie.. dało mi to do myślenia.. ten progesteron 13, czyli owulacja była, ale może za mało, żeby utrzymać.. może jak mu powiem to mi da duphaston? Bo chyba powinien tak w ogóle już dawno.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Widzę że dalej jesteście choć i Was problemy nie omijają. U mnie średnio z sercem, kardiolog zwiększył mi 4 razy dawki leków.
Moja najlepsza przyjaciółka jest w 8 tygodniu ciąży a ja się ciesze jak głupia. Długo na szczęście nie czekali bo od listopada 2014. Z drugiej strony trochę mi przykro ze jak ja zacznę się starać to ona będzie czekać na rozwiązanie. Za to pociesza mnie ze będzie mnie kierować i wszystkie ciuchy odziedzicze i cały osprzęt :) Już nie mogę się doczekać zabiegu żeby naprawdę zacząć się starać.

A ja juz dzis zakupilam 2 testy faccelle w rosmanie, bo promocja za 4,99. Jeden zrobie w pt, choc termin @ na pon, ale moze wyjdzie, a drugi w pon jak nie dostane :|

reklama
Do góry