reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

moniusia ja bym kupila kilka sloiczkow jedzonka to tez do tanich nie nalezy a pewnie juz cos je prócz butli. fajna zabawka jest garnuszek fisherprice gadajacy spiewajacy i bardzo wytrzymaly syn dostal na pierwsza gwiazdke a teraz przechodzi z rak do rak i tyle lat ma i dalej dziala nawet przez okno raz wylecial.

reklama
cytrynowa jedynie owu sie opuznila innej opcji niema!

Ja dopiero pol bulki sobie wmusilam bo niemoge jesc z nerwow...nadal nikt niewie oprocz Was forumowych kolezanek o ciazy! boje sie powiedziec to na głos...

mam pytanko test owu 14 pokazal ze owu bedzie,no na zgode bzykanko bylo.i teraz kiedy moge zrobic najwczesniej bete?czekałabym na @ ale własnie dostałam tel ze w niedziele jest ognisko i wiadomo chce wiedziec czy moge wypic jakies piwko

mam pytanko test owu 14 pokazal ze owu bedzie,no na zgode bzykanko bylo.i teraz kiedy moge zrobic najwczesniej bete?czekałabym na @ ale własnie dostałam tel ze w niedziele jest ognisko i wiadomo chce wiedziec czy moge wypic jakies piwko

Na niektórych testach napisane jest że wykrywa ciążę po 6 dniach....ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć....zobacz może w piątek bete...chociaż nie wiem po jakim czasie macie wyniki.....

Jak madziolina pisze czasami Przeciez nawet nie wiesz że jesteś w ciazy a na imprezę idziesz. Upijasz sie w szpadel i nic złego się nie dzieje.
Więc jak będziesz rozsadnie pic to nic nie będzie

Julia ha mówiłam ci, miałam przeczucie heheh, gratki ogromne :-D a zobaczysz że mąż ucieszy się, bo widocznie takie igraszki losu i tak miało być, super:tak:

Ja miałam wczoraj szalony dzień. Mój mężu miał rozmowę o pracę, przed wyjściem z domu szukał na ostatnią chwilę dowodu osobistego, nie mógł go znaleźć. Po powrocie z rozmowy szukał dalej i nic. Kiedy wróciłam z pracy mówi mi że cały dzień szukał i chyba przepadł. I wiecie co, mi zajeło 5 minut i znalazłam :-D i mówię do niego : ty o byś zginął beze mnie :-) a on : no, dlatego cię mam :-D

Tego samego dnia zatrzasnęły mu się drzwi od domu i nie miał kluczy, musiałam wyjść z pracy i w deszczu gonić żeby mu dać swoje klucze heh :-D taka to moja sierotka:-)

Cześć dziewczyny:)

Kilka dni mnie nie było,a tu takie wiadomości:) Julia gratuluje:)

Pisałam w sobote posta, takiego mega długiego i co? Zjadło mi go:/ Byłam tak zła, że nie pisałam od nowa. Mega się ciesze z twojego testu Julka i sama bym chciała taki zobaczyć za kilka dni:) Narazie poza bolącymi (.)(.), to brak objawów. Jedynie co to czuje się taka pełna, ale nie wzdęta. Hmmm.... Sfera marzeń;p Mam nadzieje, że nie będzie żadnej obsuwy, bo w przyszłym tygodniu chce zrobić wkońcu te badania.

PannaMyszka, witaj:)

reklama
Do góry