reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

tylko ze wiem ze mnie nie zdradzil bo nie ma kiedy po pracy wraca prosto do domu,sprawdzilam jego notes w ktorym ma zapisane godz pracy itp no chyba ze jest tak ruchliwym gosciem ze na przerwie jakas zerznal..nie wiem sama co robic co myslec w co wierzyc........ale co jest najlepsze to nic sie nie odzywa do mnie zero....jakbym ja winna byla:unsure::unsure:

reklama
No tak nie masz konkretnego powodu. Ale kurde bez powodu się takich smsow nei pisze ;/ niech sszybko Ci się z tego wytłumaczy do kogo to i po cholere ;/

dla mnie to nie jest normalne pisac tak do kolezanki jak dla mnie to zacheta dla niej.reszty nie zdarzylam niestety przeczytac,pierwszy raz wzielam jego tel w reku ale przeczucie mnie nie mylilo.nie wiem czy bede wstanie mu w cos uwierzyć ......

Fruzka pametaj, ze samce to podle podgatunki i z nimi trzeba ostro, albo w prawo albo w lewo, moze i fizycznie z barku czasu Cie nie zdradzil, ale takie eski mowia same za siebie, ze cos jest nie halo...nie wybaczylabym takich slow napisanych do innej panny, pogonic go i tyle, moze to go czegos nauczy.

madziolina wkurw.....na mnie bo jakim prawem wzielam jego tel,to nic ze zawsze mowil ze to nasz i kiedy chce moge bo wziasc i zobaczyc...dzis zaspal do pracy bo go nie obudzilam.pojechal bez kawy bo mu jej nie zrobilam a jak juz wstal to nie zdazyl wypic...

madziolina wkurw.....na mnie bo jakim prawem wzielam jego tel,to nic ze zawsze mowil ze to nasz i kiedy chce moge bo wziasc i zobaczyc...dzis zaspal do pracy bo go nie obudzilam.pojechal bez kawy bo mu jej nie zrobilam a jak juz wstal to nie zdazyl wypic...

oj jak mi go zal, kopa bym mu jeszcze zasadzila na do widzenia

reklama
Do góry