reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jugoslawa trzeba uzywac porduktow ktore nie zawieraja SLS czy jakos tak:) ale powiem ci ze fryzjer polecil mi szampon z Rossmana Babydrem:) i kupi mi odzywke fryzjerska:)

Fruzka kochana mega wspolczuje sytuacji, no mam nadzieje ze wszytsko sie miedzy Wami wyjasni i bedzie dobrze:)
Co do telefonu jesli bym czula ze jest cos nie tak to tez zajrzalabym mojemu w telefon:)

Moniusia dziwna sprawa, jedyne co moge polecic moge to jutro z rana test ale innej firmy:) &&&&&&&7

Pisałam, że jakiś apteo test. Napisane było, żeby robić dzień po @. Nawet nie było podanej czułości..Zazwyczaj na wszystkich testach jest napisane, że można robić tam po iluś dniach, czy ileś przed, a tu nic ;/

madziolina, tez już czytałam, ale więcej przypadków jest, że w ciąży nie były.. :)

Nie no nie mam złudzeń nawet :) Widok był piękny, przynajmniej wiem jakbym zareagowała ;D heh.. ale jak dostanę @ za tą nadzieję mam ochotę producenta udusić..

Jutro powinnam dostać @, czuję się już tak źle. Muli mnie bardzo i w ogóle tak. Jutro nic nie kupuję, nie robię w piątek rano jak nie będzie to zrobię, bo do tego dentysty. A tak to nigdy więcej sikańców jak negatyw będzie!!!!!!!!!

reklama
Pisałam, że jakiś apteo test. Napisane było, żeby robić dzień po @. Nawet nie było podanej czułości..Zazwyczaj na wszystkich testach jest napisane, że można robić tam po iluś dniach, czy ileś przed, a tu nic ;/

madziolina, tez już czytałam, ale więcej przypadków jest, że w ciąży nie były.. :)

Nie no nie mam złudzeń nawet :) Widok był piękny, przynajmniej wiem jakbym zareagowała ;D heh.. ale jak dostanę @ za tą nadzieję mam ochotę producenta udusić..

Jutro powinnam dostać @, czuję się już tak źle. Muli mnie bardzo i w ogóle tak. Jutro nic nie kupuję, nie robię w piątek rano jak nie będzie to zrobię, bo do tego dentysty. A tak to nigdy więcej sikańców jak negatyw będzie!!!!!!!!!

czemu my baby tak pod gorke mamy?

Do góry