reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jugoslawa dziękuję za komplement. Też mam nadzieję że się unormuje wszystko. dolma i faszerowane warzywa? Masz jakieś inne wyobrażenie dolmy?

reklama
Hej dziewczyny:)

Ja to lubie wszystko jesć i tak po prawdzie to wszystko lubie spróbować. A dziś na obiad kapuśniaczek:) Byłam w sklepie i kupiłam mięso mielone i zastanwiam się co jutro z tego wyczarować. Kotlety mielone, pulpety, może coś z makaronem? Nie wiem. Się zobaczy:)

Fruzka, co się stało? Kochana, trzymaj się i jeśłi masz ochote to pisz. Czekamy tu na Ciebie mimo wszystko;*

cytrynowa, no nareszcie @ przyszła:) Teraz to pewnie znów jej długo nie będzie, ale z innego powodu niż teraz;p Obym się nie myliła:)

lux, współczuje bolesnej @. Mnie ostatnio tak rozłożyla, jak nigdy wcześniej...

haruna, ja zrezygnowałam z testów owu, bo nie mam ochoty katować się czy owu była czy nie. Kiedyś sie w końcu uda, co nie:)

julia, ciesze się, że keratyna sie podoba. Musi być naprawde fajny efekt. ja mam naturalnie proste włosy, ale rano jak się śpi jak żul to trudno mieć proste;p

aliszia, no to korzystaj ile możesz:) dorwij chłopa i porządnie go wykorzystaj;p

jazza, ty zapracowana kobieto;p

moniusia, dobry relaks nie jest zły:)

Już nie pamiętam co więcej miałam pisać. Pogoda taka średnia, ale czego się spodziewać, kiedy mamy teraz trzech zmarzłych ogrodników, a w piatek posikanej Zofii;p Mam nadzieje, że weekend będzie piękny, bo jakiegoś grilla w domu by wypadało zrobić. Ja to bym najchętniej już tą @ dostała, a tu jeszcze tydzień;/

Ej, dziewczyny, ja dzisiaj mam dzień zbierania. Zbierania jak kura na jajko. Chodze i jem wszystko co mi w rece wpadnie. Jakieś żelki, czekolada, wczorajsze kotlety z mortadeli, kapuśniak, cukierki. No normalnie nie lubie takich dni, bo potem boje się, że się nie uniose;/ Dobrze, że w pracy nie mam dostępu do jedzenia, bo w tym tempie to mi przybędzie jakieś 10 kg w ciągu kilku dni;/

Hej:-)

Julia gratuluje kochana tego szkolenia yay:-D

Jugoslawa oby nastepny cykl byl unormowany i oby @ poszla sobie jak najdalej:tak:

Lux trzymaj sie tam dzielnie i nie daj sie @:tak:

Moniusia kochana glowka do gory i pozytywne myslenie i bedzie dobrze zobaczysz, jesli myslisz pozytywnie dobre rzeczy sie zdarzaja;-)

Karola oj zimno przez tych zimnych ogrodnikow brrrr, ten maj w ogole nas nie rozpieszcza;-)

Kochane nie mam jak sie rozpisywac, bo mam ogrom pracy, ale czytam i jestem. Musze dopiac w pracy kilka projektow i nie mam czasu na nic aaa;-)as raz slonecznie raz chmury, wiec misz masz hehe

Milego dzionka:-)

Ej, dziewczyny, ja dzisiaj mam dzień zbierania. Zbierania jak kura na jajko. Chodze i jem wszystko co mi w rece wpadnie. Jakieś żelki, czekolada, wczorajsze kotlety z mortadeli, kapuśniak, cukierki. No normalnie nie lubie takich dni, bo potem boje się, że się nie uniose;/ Dobrze, że w pracy nie mam dostępu do jedzenia, bo w tym tempie to mi przybędzie jakieś 10 kg w ciągu kilku dni;/

Też mam takie dni. I wyobraz co czuje w pracy.jak mam mnóstwo jedzenia dookola

A ja jadę po test po pracy. wkurza mnie to myślenie o tym, że mam go zrobić jutro ;p (muszę zrobić, bo mam mieć robione zdjęcie rtg) Jadę, zrobię, poryczę, bo mam taki dzień, wstanę i powiem sobie ' .. głęboko mam tego dzieciaka' ;p Taki mam niecny plan...

reklama
Do góry