Lux ja nie jestem zadowolona z tego ze wzielam jego tel,ale mialam od kilku dni przeczucie ze cos nie gra i za kazdym razem jak pytalam to ze wymyslam sobie.a kiedy chcialam zblizenia to zmeczony jestem,glowa mnie boli nie podniecaj mnie bo sily nie mam itp itd fakt mi ostatnio tez sie nie chcialo ale mi minelo
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Dziewczyny czuje sie jak na @ od wczoraj, a w pn owu byla. Boli mnie tzn cmi dol brzucha i bardziej dol kregoslupa. Co to moze byc?
Lux ja nie jestem zadowolona z tego ze wzielam jego tel,ale mialam od kilku dni przeczucie ze cos nie gra i za kazdym razem jak pytalam to ze wymyslam sobie.a kiedy chcialam zblizenia to zmeczony jestem,glowa mnie boli nie podniecaj mnie bo sily nie mam itp itd fakt mi ostatnio tez sie nie chcialo ale mi minelo
ale sama napisalas, ze raczej nie ma kiedy Cie zdradzic, wiec o co kaman? moze to tylko flirt esemesowy? zresta ja nie wybaczam pisania z innymi na oku, zwlaszcza takich rzeczy
nie bede zasmiecac wam watku,zajrze pozniej zobaczyc czy Moniusi 2 krechy wyszly.trzymajcie sie i milego popoludnia
nie zasmiecasz watku, mozesz nam sie zalic do woli
Dziewczyny czuje sie jak na @ od wczoraj, a w pn owu byla. Boli mnie tzn cmi dol brzucha i bardziej dol kregoslupa. Co to moze byc?
mnie niekiedy tez od samej owu boli brzuch jak na @
Boże dziewczyny.. zrobiłam test.. po kilku sekundach dwie krechy druga wyraźna gołym okiem i po max. 20 sekundach ta druga zniknęła......... była jak złoto, jasno-różowa, ale jak złoto,o takiej marzyłam.. co to może znaczyć - test felerny nie? ;(
Boże dziewczyny.. zrobiłam test.. po kilku sekundach dwie krechy druga wyraźna gołym okiem i po max. 20 sekundach ta druga zniknęła......... była jak złoto, jasno-różowa, ale jak złoto,o takiej marzyłam.. co to może znaczyć - test felerny nie? ;(
lec po drugi test innej firmy!
reklama
Chciałam już lecieć po śpioszki, odwróciłam na chwilę wzrok i kreski nie ma... Nie mówiłam nic M. nawet.. Nie wiem lux boję się strasznie, tyle złudzeń.. wiem, że pewnie nic z tego. Strasznie narzekają na te testy tej firmy![]()
jaki kupilas? bobo testy sa dobre
Podziel się: