reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Nic tylko już mam dość proszenia w aptece o test ciążowy ;/ Nie robiłabym, ale @ przylezie pewnie w piątek, a nie jutro ;/

U mnie właśnie też otworzyli rossmanna, ale sprzedają znajomi, nie chcę plotek :) Kupiłam w aptece, ale jakiś taki.. apteo test coś takiego. Nic nie jest napisane kiedy robić, jaka czułość nic, a nic ;/ no, ale zrobię ;) jak już mam :D

No dzisiaj chciałam, m-c temu dostałam 26 d.c. czyli dzisiaj, i już się czuję jak na @. Ten 28 d.c. to tak dałam, żeby były te 2 dni w razie wu :) więc myślę, że już mogę zrobić. Nie piję nic od kilku godzin też ;p Chcę to odbębnić, bo aż mnie trzepie przed tym sikańcem :)

witajcie dzis mi lepiej wiec sie wytlumacze z R zle sie dzieje spi w innym pokoju mimo ze zawinil on cos mnie podkusilo i zajrzalam mu ostatnio w tel i zobaczylam smsa do jakies panny ze cytuje mam cholerna ochote na ruchanie :wściekła/y:zapytalam o co biega co za teksty a on a tak na odwal napisalem...jasne bo mu wierze i od tego momentu odzywa sie sluzbowo,nie kumam go ale widze ze cos nie gra....juz ostatnio unikal zblizen......prucz tego z mlodym wyladowalam na pogotowiu w poniedzialek silna angina 40st goraczki mimo ze byl juz na antybiotyku ale zmienili mu a wczoraj wstal wysypany drapaiac sie i duszac wlasna slina i znowu lekarz i ma szkarlatyne z angina,kolejny antybiotyk jeszcze silniejszy.po lekach czeka nas kardiolog i badania bo szkarlatyna kocha atakowac nerki i serce.wiec szlak mnie trafil od kilku dni nie spie praktycznie jestem wykonczona psychicznie i fizycznie.jeszce plodne mam ale to mnie juz malo obchodzi.do puki nie wyjasni sie z R to niech lepiej sie pakuje i won .......

reklama
fruzka, Co za .... ;/ może faktyczne go pogoń... nie warto żyć z kimś takim, jeśli to prawda... zdrówka dla synka...3maj się...!

Do góry