madziolina_p
Fanka BB :)
Ale plodne tez ominiete?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jugosława,, oooj , ale Cię @ męczy ja też jak sobie pomyślę, że niebawem przylezie to aż brr..jeszcze pewnie dostanę na weekend ostatni zjazd na studiach ;/
lux, no kotki takie są, chodzą własnymi ścieżkami..
Ja dzisiaj się obudziłam z jakimś dołem - czyt. @ się zbliża .. dziś 25 d.c. od wczoraj bolą cycki. Bardzo chciałabym wyrzucić z głowy myśl o dziecku, ale wtedy bym musiała się chyba przestawić na to, że nigdy nie chcę go mieć ;/ bo inaczej się nie da.. a naprawdę każdy poranek coraz gorszy, boję się, że kiedyś nie wstanę z tego łóżka ;/
Hah ok kochana
No to faktycznie nieciekawie z tymi rysami.. w sumie, jakby to nie były nawet jej koty i jak się 3ma samochód na dworze, to tak jest, że zawsze coś wlezie, nie uchroni się ;/ na naszą maskę włażą kury sąsiada Jak mieliśmy zastępczy (mega wypasiony) samochód, to zrobiły odprysk w masce.. bałam się, że będziemy płacić coś koło 2 tys. bo tyle się płaciło w razie usszkodzenia, ale nie zauważyli
Jadę po teściówkę i szwagierkę, bo nie mają jak przyjechać do pracy ))