reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witam

Ja wracam juz do domku;-) jeszcze 4 dni przetrwam!

Jugoslawa tule:*
mierze temp tak jak zawsze, zanim wstane...

wczoraj piersi zaczely mnie bolec wiec @ sie zbliza;-)

Milego dnia kovhane, odezwe sie popoludniu!!!

reklama
Witajcie,

julia: pewnie, że przetrwasz. Kobiety to silne jednostki ;) To faktycznie niezła zagadka z tym twoim wykresem ;)

cytrynowa: ja na zimno mogę polecić sałatkę z makaronem, suszonymi pomidorami i prażonym słonecznikiem, a do tego robi się sos z zalewy z pomidorów, wody, musztardy, sosu sojowego i ketchupu. Można zrobić w wersji mięsnej z piersią z kury. Torty tęcza są przepiękne, zawsze wzbudzają zachwyt gości :) Koniecznie musisz wstawić foto jak zrobisz ;)

jazza: jak tam ci się wtorek zapowiada? Udanego dnia :) Już wtorek, więc do weekendu coraz bliżej :D

missiiss: puk puk jak tam?

anula: jak tam idzie ogarnianie gin? Jak się czujesz?

U mnie 2 dc, brzuchol dzisiaj też boli, ale zdecydowanie mniej niż wczoraj. Ból to okropna rzecz :/ Jak to może wyłączyć człowieka z życia :/

Udanego dnia laski!

Dzień dobry,
Cytrynowa- dołączam się do prośby o zdjęcia z uczty, będzie pycha.
Jugosława- oby to ostatnia@
Madziolina- Kciukam za córkę, testy ovu wyszły super, pewnie coś z tego będzie.

Pozdrawiam Was wszystkie w ten słoneczny poranek (ledwo dojechałam do pracy, gdzie wczoraj okulary zostawiłam, tak daje słonko)

Jugoslawa czarna magia ten wykres...zobaczymy co bedzie dalej...

Corka jeszcze spi niemam sumienia jej budzic:/

Dziewczyny co u Was meldowac sie? A moze jakies kreseczki sie pojawily?;-)

hejoo baby, ja juz po pracy, w pracy nic nie pisalam, bo dzieciaki popsuly komputer, myszka zepsuta, kopana baza z dyskami dlugo nie wytrzymaly heh, a lapka tam zabierac sie boje, bo moga mi zalac lub cos. zaraz biore sie za obiad, dzis kurak z sosem, buraczki plus ryz :biggrin2:

Ja tak jak pisalam nie zdolalam meza namowic na przytulanki, a tak naprawde to nie mialam sumienia, bo zapytal kiedy owu jest to mowie, ze dzis tzn wczoraj i nawet chcial sie biedak na sile zabierac, ale i ja ochoty malo mialam, wiec niedzielne poranne bzykanko musi wystarczyc :|

misia: fajnie jak tak słonko daje po oczkach o poranku...oby tak było jak najdłużej. W końcu musi przyjść prawdziwe lato ;)

julia: wstała sama córcia? Magia magia. Może @ zaczarowałaś i nie przyjdzie :D

lux: też bym się bała komputer zabierać. Przyjemnego gotowania obiadu. Mam nadzieje, że dzieci będą w miarę grzeczne :D A co do @ to nie przyjdzie, wyganiam ją, daleko, daleko ;)

madziolina: wystarczy wystarczy :) Testy owu były piękne, więc wszystko pod kontrolą :) &&&&&&

reklama
misia: fajnie jak tak słonko daje po oczkach o poranku...oby tak było jak najdłużej. W końcu musi przyjść prawdziwe lato ;)

julia: wstała sama córcia? Magia magia. Może @ zaczarowałaś i nie przyjdzie :D

lux: też bym się bała komputer zabierać. Przyjemnego gotowania obiadu. Mam nadzieje, że dzieci będą w miarę grzeczne :D A co do @ to nie przyjdzie, wyganiam ją, daleko, daleko ;)

madziolina: wystarczy wystarczy :) Testy owu były piękne, więc wszystko pod kontrolą :) &&&&&&

przyjdzie, bo u mnie owu byla ominieta z racji wyjazdu samca na temten czas

Do góry