reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Madziolina no wlasnie piekne krechy owu:) trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Nic ja zaraz wychodze musze sie zaopatrzyc w Tigera!!! bo niedam rady;/

Hej hej.

Ja już po pracy. Zaliczylam basen a teraz lecę do tesco. Jutro chce zrobić soczki owocowo-warzywne, jakieś ciasto albo babeczki urodzinowe no i obiadek jakiś dobry. Wolny dzień spedze w kuchni. A w środę też wolny dzień to sobie gdzieś pojadę

Cześć dziewczyny,

julia: ooooo zaciekawiłas mnie tym prostowaniem włosów. A efekt jak długo sie utrzymuje? Okulary przeciwsłoneczne? Ja muszę kupić jakies takie fajne, kolorowe :) Co to wykresu temperatury jak jest owu i jak nie ma to ponoć one się różnią zwykle tym, że jak jest owu to wykres jest dwufazowy a jak nie ma to jednofazowy. W sumie u ciebie jest skok o 0,4 więc nie wiem :| A warunki wszystkie takie same mierzenia były? Wykres wygląda bardzo ciekawie i obiecująco. Ta końcówka zwłaszcza :) Spokojnej pracy.

haruna: ja owu czuje podobnie jak dziewczyny. Chociaż w zasadzie bardziej ten czas przed owu.

martaha: gratulacje! Powodzenia i spokojnej, nudnej ciąży :)

misia: ok, rozumiem. Faktycznie może być problematyczne kupowanie na oko w takiej sytuacji. Ja mam kilku kolegów w podobnych gabarytach i też mają problem :/ Czasem to bardziej się im opłaca zamówić ubranie/buty przez internet z USA niż w u nas kupować :/ Jak lubi gadżety to jestes w domu :D To jest worek bez dna :D Daj znać co wybrałaś.

blair: cudowna wiadomość. Córcia :) Pięknie :)

jazza: oj jak ja lubie twoje weekendowe kucharzenie :D Placki po węgiersku pycha! I jeszcze ciacho, no no :) Kuchareczko :)

moniusia: zdecydowanie owu była przy takim progesteronie :D Mam nadzieje, ze nie będziesz mogła zrobić tego rtg :D:D:D

lux: mój chłop też ostatnio fryzjera odwiedził :) Uwielbiam jak ma tak podcięte włoski :) Pyszny obiad miałas - jak zwykle :D:D:D Ja tez reczniki na 90 piorę i też się o pralkę boję :)

karola: dobrze, że nic nie czujesz :p Ciąża cię zaskoczy i będzie cudnie :p Oby powrót do pracy nie był taki ciężki...

madziolina: plemniki spokojnie powinny przeżyć :) Ja coś czuje, że już zmajstrowaliście ślicznego różowego bobaska a @ nie przyjdzie :D

cytrynowa: widze, że już zaplanowałas czas na nadchodzące dni :) Ooo babeczki :D mniam :)

Wreszcie wróciłam do żywych :/
Na pytania odpowiem zbiorczo - przyszła dzisiaj @, więc kolejny termin wypada...no właśnie nie wiem kiedy, bo teraz mam rozpiętość cykli 27 - 32 dni :|
Ale mi dała do wiwatu...lecę na nospach i się z termoforem nie rozstaję.
Normalnie takich jaj z @ to dawno nie miałam. Wizyty u lekarza przekładałam tyle razy, że aż mi wstyd. Dzisiejszą też musiałam odwołać, bo na 1,5h przed przylazła @, więc nie było sensu iść :| Koszmar jakiś.

Byłam dzisiaj na przeglądzie u dentysty. Wszystko dobrze, tylko usunęłam kamień. Kolejny przegląd mam nadzieję za pół roku.
Plusem przesunięcia @ jest to, że kolejne dni płodne wypadną mi na urlopie :D:D:D Super :D

Madziolina a skorzystam.

Kupiłam babeczki bezowe (takie gniazdka do wypelnienia kremem)
Kruche babeczki gotowe też wypelnie kremem (innym) i owocami
Do tego kupiłam barwniki spożywcze. I mam zamiar zrobić tort tęczę.
Jutro skocze do Lidla po świeże owoce i do polskiego sklepu bo dziś zapomniałam od siebie śmietany 30.
Do tego muszę coś nie slodkiego zrobić. Ale żeby na zimno też było dobre. Co polecacie? Tylko bez wieprzowiny i wszystkiego co z niej (w domu jemy tylko halal).
Myślałam o jakimś makaronie Ale wiem czy zimny też będzie dobry. Ewentualnie zrobię kanapeczki małe. Albo kupię naan i zrobię normalne kanapki.

Misia a może bukowy kubek? Mają ostatnio fajne, smieszne teksty. Skoro lubi gadżety powinien się cieszyć.

Jugoslawa dni płodne na urlopie to bardzo dobre dni.

reklama
Do góry