Cześć dziewczyny,
julia: ooooo zaciekawiłas mnie tym prostowaniem włosów. A efekt jak długo sie utrzymuje? Okulary przeciwsłoneczne? Ja muszę kupić jakies takie fajne, kolorowe
Co to wykresu temperatury jak jest owu i jak nie ma to ponoć one się różnią zwykle tym, że jak jest owu to wykres jest dwufazowy a jak nie ma to jednofazowy. W sumie u ciebie jest skok o 0,4 więc nie wiem :| A warunki wszystkie takie same mierzenia były? Wykres wygląda bardzo ciekawie i obiecująco. Ta końcówka zwłaszcza
Spokojnej pracy.
haruna: ja owu czuje podobnie jak dziewczyny. Chociaż w zasadzie bardziej ten czas przed owu.
martaha: gratulacje! Powodzenia i spokojnej, nudnej ciąży
misia: ok, rozumiem. Faktycznie może być problematyczne kupowanie na oko w takiej sytuacji. Ja mam kilku kolegów w podobnych gabarytach i też mają problem :/ Czasem to bardziej się im opłaca zamówić ubranie/buty przez internet z USA niż w u nas kupować :/ Jak lubi gadżety to jestes w domu
To jest worek bez dna
Daj znać co wybrałaś.
blair: cudowna wiadomość. Córcia
Pięknie
jazza: oj jak ja lubie twoje weekendowe kucharzenie
Placki po węgiersku pycha! I jeszcze ciacho, no no
Kuchareczko
moniusia: zdecydowanie owu była przy takim progesteronie
Mam nadzieje, ze nie będziesz mogła zrobić tego rtg
lux: mój chłop też ostatnio fryzjera odwiedził
Uwielbiam jak ma tak podcięte włoski
Pyszny obiad miałas - jak zwykle
Ja tez reczniki na 90 piorę i też się o pralkę boję
karola: dobrze, że nic nie czujesz
Ciąża cię zaskoczy i będzie cudnie
Oby powrót do pracy nie był taki ciężki...
madziolina: plemniki spokojnie powinny przeżyć
Ja coś czuje, że już zmajstrowaliście ślicznego różowego bobaska a @ nie przyjdzie
cytrynowa: widze, że już zaplanowałas czas na nadchodzące dni
Ooo babeczki
mniam
Wreszcie wróciłam do żywych :/
Na pytania odpowiem zbiorczo - przyszła dzisiaj @, więc kolejny termin wypada...no właśnie nie wiem kiedy, bo teraz mam rozpiętość cykli 27 - 32 dni :|
Ale mi dała do wiwatu...lecę na nospach i się z termoforem nie rozstaję.
Normalnie takich jaj z @ to dawno nie miałam. Wizyty u lekarza przekładałam tyle razy, że aż mi wstyd. Dzisiejszą też musiałam odwołać, bo na 1,5h przed przylazła @, więc nie było sensu iść :| Koszmar jakiś.
Byłam dzisiaj na przeglądzie u dentysty. Wszystko dobrze, tylko usunęłam kamień. Kolejny przegląd mam nadzieję za pół roku.
Plusem przesunięcia @ jest to, że kolejne dni płodne wypadną mi na urlopie
Super