reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Lux ta Twoja tesciowa to babsko z piekla rodem....
Nie denerwuj sie bo potem tylko cierpisz niepotrzebnie.Jak sie czujesz lepiej cos?

Lux ta Twoja tesciowa to babsko z piekla rodem....
Nie denerwuj sie bo potem tylko cierpisz niepotrzebnie.Jak sie czujesz lepiej cos?

nie moge jesc ani pic, boli lekko zoladek, ale odbija sie mi sie wymiocinami, mam biegunke, mega rozwolnienie tez z domieszka krwi, zyc nie umierac, ewidentnie tesciowa chce mnie do grobu wpedzic :wściekła/y:

anula gratuluję :)

missiiss
imponujący brzuszek :tak: chciałabym ukraść dość spory kawałek :-p

moniusia twoja reakcja jest jak dla mnie bardzo zrozumiała bo ja z natury nie "rzucam się" na obce dzieci a tym bardziej po poronieniu miałam skłonności do patrzenia z pogardą na świeżo upieczone mamy. Nawet na reklamach potrafiłam ryczeć.

cytrynowa
80dc? szok!

jugosława przykro mi, że beta była tak bezlitosna dla ciebie, ale tak jak napisałaś- lepiej wiedzieć niż naiwnie łudzić się.

anula chyba już hormony zaczynają buzować hehe

Luxuorius
współczuję tej nerwicy żołądka :( Ja miałam w okresie dojrzewania. Przez 2 lata noc w noc dokładnie między 1h a 2h rzygałam jak kot. Straszne to było. A lekarka stwierdziła, że to taki okres i tyle.

reklama
dziewczynki serdecznie Wam dziękuję za wsparcie :-) bylam na ip, mam nawrot nerwicy zoladkowej! no szlag jasnisty mnie zaro trafi! :wściekła/y: mam sie nie denerwowac, pytam sie jak, no jak?!

Do góry